• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paola myślę, że raczej geniuszem nie był, tylko strasznie sie wszystkim zamartwia jeśli chodzi o Marcela, ale też strasznie się cieszy jak cokolwiek Marcelk zrobi, strasznie zakochany tatuś z niego...niby dobrze ale czasem jest strasznie męczący
alex jak tam się czuje Oliwierasek? już wszystko dobrze?
anetka, ojoj tak to jest z tymi babciami

reklama
Iza- tak :tak: Oliwier juz dobrze. W sumie to nie mam pojecia co mu bylo....ale juz tego nie ma....:-):-D
Anetka- oj, tak....:tak: ja juz sie boje, co bedzie jak pojade w kwietniu do mamy, bo ona to mi zawsze malego rozpiesci, ze potem po powrocie do Anglii 2 miesiace dziecko do porzadku ustawiam.....:-D:-D:-D;-):sorry2:

Stefa, ja nie wiem gdzie brrrrr, ależ Ty robotna, rzuc sie tym sernikiem
Alex to świetnie, że nic mu nie jest
a wiecie co, ostatnio mojej znajomej synek połknął grosz i czekaja na rozwiązanie... trochę sie martwię, ale chyba wykupka, hmmm jak myślicie??

a ja będę się zbierać bo jutro z rańca wyprawa do wawy do tego laryngologa...już sobie wyobrażam te kolejki ufffffffffff trzymajcie za mnie kciuki i potesknijcie troche:sorry2:
dobra spadam bo tak siedzę i pisze i co chwila idę do kuchni i coś jem...zjadłam nawet resztę pomidorówki:baffled:
więc kolorowiastych snów i śpiochajcie słodko

Ze mnie tez dzis wieczorem nie bedzie duzego pozytku, bo spac zaraz ide... jakas zmeczona jestem...:dry: No a jutro rano do klubu maluszka idziemy, pognebic inne dzieci....;-):-)

kurde miałam iść spać a nie moge sie od was oderwać
Stefa kurde to w sumie nie musisz używać miksera tylko odkurzaczem zamieszać:-):-) wiem cos o tym, ja wczoraj robiłam na kolacyję knedle z truskawą i marcel mi kilka rozmazał, ale cóż niech ma cos od życia:-D
dobra teraz to już idę..i tak jutro będę słuchała od starego, że siedzę po nocy i nie mam prawa być zmęczona...a ja psychicznie tu z Wami się luzuję:-D
dobra babochy kolorowiastych snów

kacha też go na siłę nie kładę ale zwariuję jak będzie tak dalej wyczyniał:-D:-Dty to masz kobietko siłę
anetka nic się nie zmieniło herbatki nie pije tylko od duższego czsu pije wodę z sokiem dzisiaj widzę że mu się ziewa więc poszliśmy się położyć napił się poleżał cumla pocyckał i poszedł się pobawić a może mu też żęby idą:baffled:nie wiem głupia już jestem bo nigdy nie był taki...
ale naskrobałyście :-D:-D:-Ddopiero skończyłam czytać:tak::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry