• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A gdzie Wy jesteście?;-) Oj Wy niedobre, nununu :-D Znajomi u nas byli, jutro znowu będą i na razie z pokoju Olisiowego nici, z dnia na dzień właściwie landlord wypowiedział im umowę i niedługo będziemy mieć współlokatora :tak: Także znowu na razie nici z Olisiowego pokoju. Następnym razem jak będziemy brali dom to minimum trzy sypialnie, bo za dobre serca mamy i za często ludzi przygarniamy ;-)

Stefa, ja nie wiem gdzie brrrrr, ależ Ty robotna, rzuc sie tym sernikiem

już od rana ktoś mnie rozśmiesza

stefa robotna heheheh i sernik robi heheheh:-D:-D:-D:-D:-D

witam
dota wczoraj opiernicz dostała i słoneczko oddała może dziś tez si należy co dotka???:-D:-D:-D:-D

kalaga bałwana robiłaś chyba ci sie nudzi moja droga :)))

paula piesuś niuniuniummmm słodki a jak sie nazywac będzie bo chyba nie doczytałam

Ostatnia edycja:
witamy się z rana -ja Kasia i Kuba na moich kolanach :-D -no bo cyca ciągnie!!!

nocka minęła nam cudownie,Kuba obudził się tylko jeden raz!!!!:tak:
sama przebudzając się nie wiedziałam o co chodzi....?:-)
dziś już robimy pranie i trzeba poodkurzać....ala to działka młodego bo tak mu świetnie idzie-już całą kuchnię potrafi przejechać na bzim bzim-bo tak woła na odkurzacz.:-) a... no i muszę dodać że Kuba wczoraj zasnął bez cycka-siedział z tatą przed komp.słuchał piosenek i....odpadł :tak::-)
widzę że nocna zmiana była wczoraj.....:tak:-no szkoda że nie mogłam.

Kacha-nie tak łatwo on też w transie komp.-żeby było po równo i ok -to się wymieniamy.
Paula-właśnie o takim myślałam...niebieskim:-D:tak:;-)
Jutrzenka-:-)
Asia-muszę w takim razie zadzwonić i zapytać -ok nie ma sprawy jak już będę znała to na pewno napiszę,
Stefanka-ja nie wiem gdzie????:no::no::no:

witaski !!!
mala znowu koncert w cala noc dawala i temperatura wyzsza :( jeny kiedy ten glupi zab wyjdzie i dzis chcielismy do lekarza isc ale dzis nie przyjmuje wrrrrrrrr jutro dopiero no chyba ze juz sie poprawi to wtedy nie pojdziemy juz 5 dzien i 5 noc taka i nie widac poprawy tylko temp wyzsza juz wysiadam:(
ide na sniadanko milego

hej
ale napisałyscie znowu, nie pamiętam co miałam napisać:-(
zdjęcia z sesji bałwanowej wrzucę jutro:tak::tak::tak:
grzechotka- nie nudziło mi sie;-) ale chciałam zrobić sobie i małemu trochę przyjemności, zwłaszcza że lepiliśmy tego bałwana z M. i z dziadkiem, i w koło biegały nasze psiaki, fajnie było, taka sielanka:-)
kasiamaj- nas to porządnie zasypało:szok::szok: a miała być wiosna:no:
kacha- jeju to straszne z tymi bombami:szok::baffled:
joanna- moze Ksawkowi będą rosły ząbki i nie może przez to spać:sorry2:
iza- połknął grosz, o kurcze dobrze że połkną a nie utknał mu dzieś w przełyku bo byłoby nie wesoło:szok:
asia- "Zmierzchu" nie oglądałam ale jak mówisz że dobry to trzeba będzie poszukać za to my w sobote oglądalismy "sezon na misia 2" i trochę sie pośmialismy:-D:-D
weroniczka- śliczne buciki

no i więcej nie pamiętam:no: i uściski dla kokosowych i pistacjowych maniaczek:-)

reklama
wiedziałyście że dziś dzień MĘŻCZYZNY?????-mówili w radio!!!!

-my mamy drzemkę-Kuba śpi ja nam już pranie powieszone więc relaks zjadłam ostatni kawałek ciasta teściowej i popijam kawkę która mi jeszcze została.u nas szaro....buro i ponuro,,na dworze-dziś chyba nie idziemy na spacerek :no:-Kuba ma 37*C-pewnie przez ząb-oby mu nie wzrosła...:baffled: za bardzo też nie chciał jeść śniadanka....chyba dlatego że wczoraj opylił 3 parówki na kolację :tak::tak::tak:

Elcia-niech Ci niunia zdrowieje
Dota-dzień dobry
Aga-czekamy na fotki.
EDIT-Jutrzenko-miłego ;))))))
ja wklejam mojego pomocnika w sprzątaniu. :tak:-całą kuchnię tak zjeździł :-D
sprztacz.jpg

a potem buszowali z Rufim :tak::-D
nowa.jpg
--tutaj uczył Rufiego włażić do skrzynki
zabawa.jpg
--tutaj coś majstrowali....???:confused:???
ugryzciw.jpg
--tu Rufi sprawdzał czystość pieluszki :happy::tak:
uciekamy.jpg
---a tu uciekają ......:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry