• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehhehe kasiamaj fajowe zdjęcia:-D:-D

no mówiłam że dota cale slońce zabrała :-D:-D

hmmm dzień mężczyzny no no zobaczymy R powiedział żed on tam nie obchodzi żadnych komunistycznych dni kobiet (chociaz róże dostałam) no więc ja mogę w sumie nie obchodzić jakiś nowomodnych dni meżczyzny:-D:-D dostanie ciasto dzis bo upiek lam na dzień mężczyzny

reklama
Hej Kochane.

Jutrzenko dziękuję za paczuszkę:tak::tak::tak::tak: Śliczne ubranka a zwłaszcze te różowe spodenki. Są poprostu boskie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A dzień mężczyzny ( a dokładniej chłopaka) jest 30 września. Tak więc panownie mają dwa takie święta w roku:confused::confused::confused::confused: I ja dziś nie będę obchodzić tego święta bo obchodzę go właśnie we wrześniu. A poza tym dalej gniewam się na R.

Ostatnia edycja:
Czesc, ja tylko chce sie przywitac zabieram sie za sprzatanie, bo sie prawie potykam w tym domu.....

Rano bylismy z Oliwierkiem w klubie, wyszalal sie i padl.... Musialam wyjsc wczesniej, bo by mi zasnal tam, a tak to zasnal w wozku. Teraz przenioslam go do lozeczka i dalej spi.....:-)

Kasiamaj dziś jest święto 40 męczenników. A nasi panowie się chyba do tej grupy nie zaliczają... :-D:-D:-D

No i muszę spadać bo zaraz mam gości :-);-) moja chrześnica przychodzi obejrzeć Maksa... ;-):-D No i ciekawe czy zostanie max bo Julka Tesik na niego woła :-D:-D:-D

a u nas deszcz,słońce i śnieg do kitu taka pogoda bo pranko musiałam wnieść do domku:wściekła/y:
jeden pożytek z tej pogody to tylko że szogun poszedł na drzemkę:szok:
i coś mu tam u góry wyrasta musiałam zaglądnąć jak spał no zobaczymy co będzie dalej:tak::-D
kasiamaj super foteczki:tak::-D
kata lenia masz do pisania:-D:-D
paula tesik fajnie:-D:-D
alex
wysprzątałaś już???:-D:-D
i co jeszcze.......hymmmm:-D

reklama
No w koncu na biezaco jestem:) Dziendoberek!!!!

Moje dziecie tez zabkuje bo ma masakrycznie popuchniete dolne dziasla i kurde jakiego ja mam nerwa przy karmieniu....nie usiedzi czort, glowe odwraca, wytraca lyzeczke...najgorzej jest przy obiedzie i juz czasem wychodze z siebie.....W sumie fajnie by bylo tak z siebie wyjsc i pojsc sobie do drugiego pokoju jak ta pierwsza by sie z tym niejadkiem uzerala:-p Bredze.....
Zaspalismy sobie dzisiaj i R sie do pracy spoznil, ale ma taka robote ze mu wolno od czasu do czasu;) Aaa, no i juz czas na letni przestawilismy, to jakos tak dzien sie dluzszy wydaje....

Jak sie zbiote, to Wam wkleje fotke torta, ktorego w weekend szwagrowi zrobilam na urodziny:)

Dzien Mezczyzny???? Oooo nie! Jest Dzien Chlopaka i to im powinno wystarczyc! Bo niby czym sobie zasluzyli zeby 2 razy w roku swietowac??????:-p:-D
Wlasnie mala poszla spac, to ide sie wykapac i sprzatnac, bo dzisiaj mam wizytacje! (czyt. tesciowa przyjdzie;-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry