reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzieki dziewczyny! Wygrzałam sie, wyspałam...:-)
Teraz jedziemy z mężem do nowej galerii...no Aneczka, może się spotkamy:tak:;-)

Tylko tam pewnie tłumy ludzi ale zobaczymy.

pa

reklama
Matko kochana jakie tam tlumy:szok: w zyciu takich nie widzialam chyba:no:
galeria naprawde ogromna.Przez 3 godziny zdazylam obejsc tak naprawde przelotem niecale 2 pietra:-D
dobra ide jesc cos niezdrowego;-)(zupka chinska mniam mniam):zawstydzona/y:;-)

hej Dziewczyny!!!

Przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo, juz nawet sama nie wiem ile to czasu minelo pewnie z pare miesiecy...mialam przygotowania do slubu polaczone z meblowaniem mieszkania, potem slub i dalej duzo spraw na glowie, potem podroz poslubna do Turcji no i tak naprawde dopiero moge odetchnac...;-)

Widze na liscie mam, ze nas przybyo, widzialam tez zdjecie Maluszka w wodzie Kurcze ale slodkie:tak:

u mnie ok czuje sie dobrze, czasem zgaga no i mi tez wrocily mdlosci co jakis czas..wtedy czuje sie koszmarnie:sick:

Moja Julka narazie kwalifikuje sie do cesarki, bo lezy odwrotnie glowka do gory i ma szyjke owinieta pepowinka;/ ale wszystko moze sie zmienic wiec zobaczymy, poza tym jest ruchliwa, sikam 100 razy dziennie i inne rzeczy tak samo, lazienka jednym slowem jest przeze mnie okupowana;]

pozdr;-)

Witajcie!!!:-)

No Żonkilku witaj!!!:-) I tak na wstępie: WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ

DRODZE ŻYCIA!!!

Aneczka to prawda straszne tłumy, kurcze przyjechałam do domu taka zmęczona....

Zajrzę tu potem, miłego dnia!:tak:

papa

Witajcie ;-)

Żonkilek od Nas też najwspanialsze życzenia na nowej drodze życia!
Czekamy zatem na fotki jak Twój brzuszek wygląda i jak wyglądaliście w tym wspaniałym dniu ;-)

Dotka i Aneczka nie bałyście się, o brzuszek w tym tłumie?

Miłej niedzieli dziewczynki ;-)

:) Dota i Ewa dzieki dzieki:-) hehe

a wiec zaraz zamieszcze fotki mego brzuszka, jestem jak kluska teraz wiec sie nie przestraszcie hehe, normalnie uroslam razem z JUlka, lekarz mnie zabije w czw jedziemy do Bialego na wizyte..lekarz pozwala mi przytyc 1,5 kg miesiecznie, chyba jednak znow wiecej przybylo..w poltora mies 3 kg..:sorry::szok:;-) szok :tak:

witam

ja sie kuruje, ale jeszcze aninka sie przeziebile i tez ma katar, niestety wiekszy niz moj...jakos przesypia noce wiec nie jest tak zle
Żonkilku...wszystkiego naj, naj, nja na nowej drodze zycia

ja wczoraj u tesciowej na obiedzie bylam i bylismy w plazie (nowa galeria otwarta u nas, jejku ile tak osob) ja to mam takie przyzwyczajenie ze mam zawsze rece w takich miejscach na brzuchu na wszelki wypadek

pozdrawiam wszystkie
zycze milego dnia

Witajcie grudniówki;-)

Ja dzisiaj zdycham... nie dość że żąb znów sie odezwał to mnie strasznie brzucho pobolewa znowu koło pępka i ruszać sie niemoge. O zgadze nie wspomne, także czuje sie stara emerytka, poważnie jak jakaś 80 letnia kaleka:-D
No ale mam już wózio w domu, co mnie bardzo, bardzo cieszy!

Żonkilek witaj witai no i wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!
Mam nadzieje, że pochwalisz sie fotkami, no chyba że już to zrobiłaś? Zaraz ide brzucho oglądać;-)

Miłej niedzielki

reklama
Asmodis Dzieki i zycze zdrowka!!!! obys szybciutko doszla do siebie!!!

Ataata rowniez dziekuje za zyczenia hehe juz fotki sa na brzuszkach i na albumie rodzinnym ze slubu jedno:-)
Ataata: wspolczuje samopoczucia..mnie az tak nie boli ale ciezko sie przekrecac jak lece, wstawac no i czasem jak ide to musze stanac w miejscu bo julka stoi i drepta mi po pecherzu i kiszkach i to nie jest za przyjemne:sick::-D;-) zycze wytrwalosci!! nie daj sie zgadze!! hehe:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry