reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej witam sie słonecznie:-D:-D:-D
u nas piękna pogoda więc zaraz zmykamy na sparecek :-D

viki mój też pierdzi na potęgę dziś :-D:-D ale bez bólu na szczęście

a my już tez dat e chrzu 6 lipca o 11:30 ale to jeszcze duuuużo czasu

Kuba spał dziś ładnie podudka o 2 cycus i potem o 6 cycuś nastepnie o 7 lekarstwa placz wrzask zachłyśnięcie się mama ma zawał serca bo synek aż nie mógł oddychać tak się darł jak mu leki dawałam że wpadło mu do tchawicy a nie do przełyku aż sie purpurowy zrobił ale odwróciłam go na kolanie i popukałam i wszystko wróciło do normy ale strachu sie najdałam:baffled::baffled::angry: a jeszcze do soboty te leki mu musze podawać za dużo stresu i dla mnie i dla niego:no:

życzymy wszystkim słonecznego dnia i przekazujemy troszkę słoneczka sylwii :-):-)

Agatko ja też tak miałam z wóziem ale już się przyzwyczaiłam.
Jednak duże koło pompowane na pasku (w czołgach) jest niezastąpione.:tak:
Plusem spacerówki jest waga, zawinnośc, bo kółka same się kręcą... :tak:

Weroniczka ja daję od wczoraj mleczko dwójkę i to tak jak pisałam-
będę zwiększała co trzy dni o butlę aż przejdziemy całkiem.
Tak na prawdę to już jakiś czas dostaje mleczko następne bo ono jest w kaszce mleczno-ryżowej z bananami którą daję na noc. :tak:

Anetko piękne macie podwórko :-) A, no i chyba nikt nie jest urażony Twoim postem. W każdym razie Madziula od wszystkich dostała życzenia...

Viki mam nadzieję że wszystko się pomyślnie ułoży i wyjedziecia terminie na upragniony i zasłużony urlop. Tego wam życzę :tak::tak::tak:

Jutrzenka złote dziecko ten Twój Kubuś... :sorry2:

U nas dziś noc przespana od 20 do 5 rano... :tak::tak::tak: Tak się cieszę. No i potem po butli o 5 spałyśmy do 7.:-D

Dzien dobry..
U nas nocka nawet niezła bo z 1 karmionkiem o 3 i żadnych dodatkowych wybudzeń, dopiero o 8 mnie obudziło ciumkanie, patrze a mała lezy i łapki wcina, włączyłóam jej karuzelke to sie tak rozgadałą że koniec spania mama miała.

U nas dzis nawet ładnie na polu, słonko co jakis czas wychodzi, także idziemy na spacero popołudniu:tak:

Miłego dnia

aaa grzechotka jak podajesz małemu leki?? na łyżeczce czy strzykawką? A to syropki czy tabletki rozgniecione?

Witam się z rana!

Monia - 4miesięczneBUZIAKI i PRZYTULAKI dla Wiktorka !!!

Viki nie załamuj się, może jeszcze uda się uratować wakacje, nadal kciuki mamy zaciśnięte
Anetka - Wybaczone :wink:

A my z rana mieliśmy wizyte u lekarza. Młody jak się zbudził tak zaczął kaszleć, wiec zebraliśmy sie i polecieliśmy. Dostałam ochrzan ze z pirdołą przychodze i czemu w ogóle na zdrowe dzieci nie poszłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po czy przepisała syropek, kropelki, kazała obserwowac. A jak zapytałam czy następnym razem mam isc na zdrowe dzieci to powiedziała, ze Wiktor absolutnie sie nie nadaje na zdrowe dzieci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: nosz kur... jakas debilka. i gadaj tu z taką. :crazy:

Ogromniaste buziolki dla Wiktorka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale macie fajnie że te dzieciaczki tak ładnie wam śpią. Mój też kiedyś się nauczy:tak::tak: Najważniejsze że koncertów nocn ych mi nie daje, tylko zje i śpi dalej:-):tak:

Dzien dobry..
U nas nocka nawet niezła bo z 1 karmionkiem o 3 i żadnych dodatkowych wybudzeń, dopiero o 8 mnie obudziło ciumkanie, patrze a mała lezy i łapki wcina, włączyłóam jej karuzelke to sie tak rozgadałą że koniec spania mama miała.

U nas dzis nawet ładnie na polu, słonko co jakis czas wychodzi, także idziemy na spacero popołudniu:tak:

Miłego dnia

aaa grzechotka jak podajesz małemu leki?? na łyżeczce czy strzykawką? A to syropki czy tabletki rozgniecione?

Ataata strzykawką i łyżeczką bo wszystko jest w płynie po bardzo maleńkich łyczkach ale on tak strasznie nie lubi leków że jak tylko zobaczy strzykawkę czy łyżeczkę to sie drze

Buzaki dla Wiktorka Moniki cmoki cmoki

ale miałaś prezent pod choinkę Tylko kto ci przyniósł Mikołaj Gwazdor Gwiazdeczk czy Aniołek?

u grzechotka to troche współczuje, bo moja na widok łyżeczki z lekarstwem otwiera szeroko pyszczek... przy połykaniu sie krzywi ze masakra, ale zaraz potem znów otwiera pyszczek:tak:
A jak reaguje na łyżeczke np z deserkiem czy zupką? Może mogła bys mu podac lekarstwo w trakcie jedzenia? dajesz deserek czy zypke i w pewnym momenci na łyżeczcelekarstwo... moze by było lepiej? No chyba ze nie możesz mieszac z jedzeniam albo musisz dawac rano czy wieczór...

Sto lat dla Wiktorka Moni

Moje dziecie spi juz 1,5 godz co normalnie nigdy sie nie zdaża:szok:

121%20dni.JPG

reklama
A i jade potem na zakupy i zachacze o Carrefoura bo widzialam w nowej gazetce promocyjnej na ten tydzien ze BEBILON jest po niecale 33 zl za 900g.

ciekawe czy u nas tez jest taka promocja, tylko nie wiem czy wiesz ale jak zmienili wyglad opakowania to dodatkowo zmniejszyli objetosc na 800g
a tak poza tym to dzieki za wiesci sama odwiedze Carrefoura moze uda mi sie tez kupic taniej

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA WIKTORKA !!!!!!!!!!

widze ze dobrze zrobilam ze poszlam spac wczoraj bo i tak nic sie nie dzialo i dzis nie mam za duzo do nadrabiania,

moje szczescie dzis opanowalo nowa umiejetnosc, jak pije herbatke to sam sobie trzyma butelke za uszy i zlosci sie jak ja mu chce dac, jak zrobie fotke to wrzuce i sie pochwale,

u nas pogoda super dzis i sama nie wiem jak malego ubrac zeby mi spal i zeby mu nie bylo za cieplo, ide dzis do USC zapytac czy moje dziecko jest juz zarejestrowane i czy moge w koncu wyrobic mu pesel, mam nadzieje ze te glupie urzedasy nei wymysla sobie jakis nowych dokumentow bo juz wydalam na tlumacza ponad 300 zlotych i juz nie mam zamiaru nic wiecej placic a dodatkowo w USC 180 zl i juz mnie ponosi:crazy::crazy::crazy:

Ataata ale slodko sobie spi !!!!!!!!

Do góry