reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witamy!:-)
No Ewedja fajnie, że się odezwałaś:tak::tak::-)

A wiecie dzis jak wracalismy z plazy to chyba widziałam Sylwie naszą z Marcelem....no chyba...tylko my jechalismy już samochodem do domku a oni szli dopiero na plaże...ale zapytam ja jak się tu pojawi;-)

A ja sobie popływałam w morzu ale super było....az nie chciało mi sie wychodzic z wody....i spieklismy sie dosc mocno, juz widze jaj bedziemy wieczorem stekac:-D

ide sie troszke połozyć....papatki laski:tak:
buźka!

DZIEŃ DOBRY !!!
U nas pogoda fajna jest słoneczko a nie ma upału:tak::tak:
Mały mi coś marudzi ale nocka ok tylko problem z zasypianiem:wściekła/y::wściekła/y:
Laski a mam pytanie NUROFEN ( nie wiem czy tak się to piszę) w płynie mam bo mi lekarka przepisała na ząbki i jak mu dam teraz troszkę przed zaśnięciem to usypia zaraz ale chodzi mi oto czy tak można i czy nie przesadzam z tym żeby go może nie uzależnić nie wiem co robić??????
EWELINA witaj i ucałuj ZAKIEGO:tak::tak:
miłego popołudnia życzę!!!!

czesc dziewczyny ; )

ostatnio mało czasu a na internet wrecz go brak :wściekła/y: maz w domu od czwartku wzial wolne bo miałam miec zabieg i po nim lezec ale przełozyli mi to na 21.07 :no: lekarz powiedział ze jezeli chce miec dzieci jeszcze (przypominam ze mam dopiero 20 lat) to musze sie poddac temu zabiegowi :wściekła/y: ile nocy przeryczalam zadnego wsparcia w tym moim mezu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:miał pomagac a sam lezał bo plecy bola, potem przez cala sobote drzwi od auta psuł i naprawiał boze:confused: mała dawała czadu i w nocy i w dzien :sorry: ale jak mozna miec pretensje do aniolka jak brzuszek boli i wzdecia choc nic nowego nie dwałam przez cały tydz jesc :shocked2:dzis na szczescie spala w nocy, raz wstała tylko jesc i dospała do 7 :cool2: co sie jej bardzo rzadko zdaza :blink::cool2: na szczescie wrocila moja przyjaciołka jedna jedyna najukochansza itp i mam sie do kogo wyzalic i poplakac :-p bo jakos tak dziwnie mi tu pisac wszytko mam wrazenie ze i tak tego nikt nie czyta :zawstydzona/y: an jesli juz to wynika z tego ze chyba mam depresje :-(

milej niedzieli pozdrawiam :happy2:

DIANKUS czytamy i możesz się żalić a no coż tacy są nasi mężowie czasami nie można na nich liczyć i mój to takich należy:wściekła/y::wściekła/y:a jaki zabieg jak można spytać???

Diankus śmiało pisz co Cię dręczy :tak:
Ewedja buziole dla Zakiego i szybko ten net instalujcie ;-)
U nas taka lipna pogoda, że nic się nie chce robić. Od rana leje i nic się nie zapowiada, że miałoby być lepiej:-(

reklama
Witam

Ewedja witam kochana i czekamy na Ciebie jak bedziesz mogla nas czesciej odwiedzac

Diankus czytamy czytamy. Jak tylko masz potrzebe sie wygadac to pisz smialo. Trzymam kciuki za pomyslny przebieg zabiegu.

My wczoraj bylismy w Licheniu. Kurde bylam juz 3 razy i zawsze robi na mnie ogromne wrazenie. Cudnie tam jest po prostu. Potem wkleje pare fotek w galerii.

A wogole to z duma moge napisac ze dolaczylismy do grona ZABKOWICZOW:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D. Dzis jak karmilam malego zupka puknelam w dziasla i zastukalo :-D:-D. I widac juz malenka perelke. Lewa dolna jedyneczka. HUUURRRAAAA. Pierwsze koty za ploty :tak::tak:. I w sumie nie zalwazylam jakis znaczaczacych zmian w zachowaniu malego wiec chyba az tak bardzo mu to nie dokuczalo. Ale kupilam dzis zel na wszelki wypadek bo moze zaraz prawa wyjdzie.

Milego wieczorka i buziaczki.

Do góry