no jeszcze parę słów:
Chciałam podziękować dziewczynkom, które zajęły się sprawą Oli, kurcze tak sobie pomyślałam, że różni ludzie mogą pisać dzieciaki, psychole albo porywacze... musimy być ostrożne, a w tym miejscu chciałam podziękować że mnie przyjęłyście, bo szczerze mówiąc na każdą nową osobę ciężko mi będzie spojrzeć przychylnym okiem.
Jutrznia wiesz u mnie Marcel tak samo bałagani, a taki piękny porządek trwa tylko przez czas jego drzemki i snu

ale piknie wysprzątałaś...bączek miał co robić jak wstał, co??
Kata no ja też ostatnio sobie nic nie kupuję, a mąż za bardzo też o mnie nie dba...ale za to jak małemu coś kupuję to cieszę się chyba bardziej niż jak bym sobie coś zakupiła
Kacha no no kochana ale z Ciebie imprezowiczka

a wypiłaś coś za mnie bo ja jeszcze nie mogę ze względu na cycochy
asiacur ja też byłam wczoraj w Ikei (w Jankach a Ty?? w której Targówek??)ale jak zwykle nie nacieszyłam się, mały zaczął marudzić, jak mały to i stary i humor mi zepsuł..taki ten mój chłop wkurzający ostatnio i przykry

Weroniczka ja też uwielbiam się rozsmakowywać w herbach, tu w Grójcu mam five o'clock taką herbaciarnię ale trochę drogo no i po schodkach i nie mam jak uzupełnić zapasów... muszę z D. się wybrać albo zaryzykować i wózek zostawić przed... tyylko czy mały nie rozniesie tego sklepu...
Viki ja też ostatnio zmieniłam tusz...teraz mam estee lauderdouble wear i super bo nie skleja mi rzęs, a depilator mam jakiś brauna silk epil, soft perfection, 3000 series...specjalnie poszłam do łazienki sprawdzić i jestem zadowolona chociaż nie mam porównania bo to mój pierwszy i jedyny. ma wymienną główkę i służy mi również jako golarka...bo np pod pachami nie wytrzymałabym bólu depilatorem
No i już zapomniałam co tam jeszcze miałam napisać jakiegoś doła mam i ogólnie szaro buro u nas
edit: wytłuściłam co nieco