reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata ja wrażliwa to jestem ale nie aż tak bardzo
4_1_217.gif

reklama
dobra alexiejko zaufam ci :-D
ewe wcześnie zaki zaczyna :-D ale żeby od razu jeść? ;-)
kata on to ma po mamie, bo ja nie pale ale jak mialam 2 lata to zamknelam sie w szafie wzielam zapalniczke i papierosa i chcialam zapalic, a ze nie umialam to jak mnie znalezli to zostal tylko ustnik bo..............reszte zjadlam :tak::tak::tak:

ewe też mi się teraz przypomniało! już wiem po kim młoda ma to "da" :baffled:
miałam może ze 2 latka i moi rodzice zabrali mnie do znajomych. palili papierosy no i oczywiście zawołałam "da"! no to mi dali :baffled: do dziś pamiętam jak się zaciągnęłam ale od tamtej pory nie miałam papierosa w ustach :-)

Hehe, no to jakies psikusy z tymi zdeciami (chyba tak jak kiedys z "suwaczkami" zebowymi:))
Ewedja, no to ladna sobie Zaki przekaske wykombinowal!;-) Moze przynajmniej bedzie mial wstret do fajek na cale zycie???:tak:
Ja kiedys na wakacjach (ale to "juz" z 7 lat mialam) z kolega w krzakach niedopalki probowalismy podpalac ktore zakosil mamie z popielniczki:rofl2:

pryzybela do takich gagatków należał mój brat :-) z kumplem zbierali pety z ulicy i dopalali filtry po kryjomu :-D

Hehe, ale ja grzeczna dziewczynka bylam, tylko dalam sie jakiemus "przystojniakowi" zbalamucic:-p

Oki, to ja narazie zmykam, bo sie wlasnie obiadzio ugotowal i trzeba sie przewietrzyc lekko:tak: Milych ploteczek!:-)

reklama
MY JUZ DAWNO PO OBIADKU t POJECHAŁ NA MODLITWE BO ZMARŁ MU WÓJEK JUTRO POGRZEB ALE Z PRACY NIE MOZE WYJSC :(
MAŁA SZALEJE A JA ZIEWAM ŁAAAAAAA SPAC MI SIE CHCE

Do góry