reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kata wiem,wiem:tak::tak::tak: o 11:00 była decyzja....rewelacja!!!!!

EURO 2012 W GDANSKU,NOOO PIEKNIE:-):-):-):-)

zjadłam zupę z kubka (biedronkową) i teraz muszę iść kubek zabunkrowac żeby J nie widział!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-bo zaraz mi :angry::angry::angry::angry:zrobi.:-p-ale mnie się tak chciało!!!!!

Dota-a co to są skarpy.....:-D:-D:-p
ja też czasem mu nie zakładam. kapci -w anty biega.-na boso to tylko po dywanie mu pozwalam -bo większość u nas albo deski albo płytki.to zimno.
Kata-szybki????pół godz.

nie no!!!!nie jest mi dane zalanie herbatki...co chwile mnie ktoras zaczepia:wściekła/y:

Alex Ty to jestes zazdrosnica,ja to juz dawno wiedzialam....:-D

juz jestem:-):-) a tu cisza....haloooo;-)

Kasia a co J Ci zabrania jeść???;-)

Kata,Kata.....;-)

reklama
Do góry