reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

O wy wstreciuchy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-p:-p:-p:-p
Nie dosc ,ze kawy ze mna nie chcecie wypic to jeszcze mi o pepco nagadaly.No i zobaczylam gazetke i sie zdenerwowalam.Nie mam kasy a tam takie fajne ciuchy:crazy::baffled:
Teraz bede groch z kapusta do konca miesiaca wsuwac bo musze tam podjechac i cos kupic:-p:rofl2:

reklama
No dobra zapiekanka sie piecze:-p troche to trwalo bo w ramach edukacji i zabawy dzieci pomagaly mi ja robic:laugh2:
Antek najpierw kroil a potem wcinal papryke na potege hihi.W koncu odsunelam go od blatu jak zaczal surowa dynie zajadac:sorry::rofl2:
A wy co juz weekend?

AGA już????????????????? Trzymam mocno kciuki.

Kasiu głowa do góry. Będzie dobrze zobaczysz a ta wizyta na pewno i Tobie pomoże. Pamiętaj - TY jesteś dla Kubusia najważniejsza i nie próbuj nawet myśleć że jesteś złą mamą. Wiem że do Ciebie mam trochę daleko ale póki jeszcze mogę to wsiądę w samochód i przyjadę nakopać Ci do tyłka.

Weroniczka - Lilka dobrze. Szaleje na potęgę. Jak do zeszłego tygodnia zasypiała o 21 i budziła się o 9 rano tak teraz o 22 dopiero zaczyna balować. A jeśli chodzi o prezent - to maluj kochana - jesteś zdolna więc na pewno wyjdzie cudo.

Elcia - no to ekstra prezencik. Super no i niech się dobrze sprawuje i przykro mi z powodu choroby :((

nie wiem co komu jeszcze bo mnie skleroza na maxa dopada więc wszystkim życzę słoneczka.
U nas pięknie świeci chociaz jest strasznie zimno. A ja znów załapałam katar - mam całą lewą stronę buzi spuchniętą:-:)-(

Hej.... ja znow tak szybciorem z ciekawosci, czy Aga juz urodzila i widze, ze to juz moze byc tuz tuz....:tak::tak::-) Ale fajnie! Trzymam kciuki :-)

Basia- na pewno moze sie dostac autokarem, ale to jakis 27 godzin bedzie. Jesli chodzi o tanie linie, to takie sa:
wwweasyjet.co.uk
wwwwizzair.co.uk
wwwryanair.co.uk

Agnieszka! Gratuluję z całego serca!!!

Wymiarami to jak moja Julcia :-)

Ja tak szybko napisze że młoda chora... :-( raczej to tylko jakieś przeziębienie, ale tyle syropków i oczyszczanie noska... całe szczęście nie utrudnia. :-)
Ładnie pije paskudne leki i daje psikać nosek, z tym drugim ciut gorzej...

Neta nie mam ale siostra mi swojego lapka pożyczyła. :tak:

Zmykam bo zaraz mam klientkę... jak mi córa da to wpadnę wieczorkiem:tak:

Miłego popołudnia ;-)

ja tylko na chwilkę -wpadnę póżniej bo teraz idę kolację zrobić moim głodomorom!!!!

dostałam smsa od Agi-ale widze że juz wiecie-ja akurat na zakupach byłam jak napisała

Aga-wielkie gratulacje!!!! raz jeszcze.:tak:;-)

reklama
AGA GRATULACJE!!!!
Nareszcie sie doczekalas kochana:tak:
Chalupka ogarnieta,zapiekanka wmieciona i co se bede zalowac: pojde w Dotki slady i drineczka sobie zrobilam:-p
No a najlepsze jest to ,ze jutro ide na caly dzien do pracy:baffled:
Dobra odgonic ta mysl, odgonic ta mysl:eek::happy:
Pije drineczka dzieci sa grzeczne i jest suuuper:-p

Do góry