reklama

Grudzień 2009

Dziś mnie na udach ładnie opaliło bo na ogrodzie mamie pomagałam, ale żyły mam na łydkach a tam zawsze ciańko z opalaniem było:( No nic, przeżyję, aż tak widoczne nie są. Mam nadzieję, że ich więcej nie będzie.

reklama
a jak do Ciebie gada? :)
i kiedy się zorientowałaś że to bobas a nie np burczenie jelit ? ja oczekuję, chociaż chyba jeszcze wcześnie bo dopiero 15 tydzień.. niby ok 20stego, to jeszcze kaawał czasu :(

Bo to takie specyficzne dość , czasem rano się budziłam rękoma na brzuchu to czułam jak naciska na pęcherz a potem płynie do góry [ jakby mówiła "mam idź się wysiusiaj bo za mało miejsca mam":-D ] I delikatne kopniaczki - ale póki co siedzi cicho.. Zwykle zaczynała szaleć albo rano albo w nocy kiedy ja już zasypiałam, może jej się nudziło jak nic nie kołysało?:-)

Witam wszystkie ranne ptaszki!
Mnie dziś rano obudziła burza, ogólnie jest pochmurno i trochę głowa ćmi.
Co to tych żyłek na nogach ja też zaobserwowałam a do tego mam skłonności do pękania naczynek więc moje nogi pozostawiają sobie wiele do życzenia. Noszę spódnice midi i rybaczki albo getry 3/4 aby to ukryć... Może jak je troszkę opalę to będzie to mniej widoczne.
arabella nie płacz .... czemu nie chcesz znać płci? wolisz mieć niespodziankę? to niech pani dr powie na ucho mężowi jeśli jest na tyle dyskretny aby zachować tajemnicę a jak nie to powiedz mu że kobiecie w ciąży się nie odmawia...
nowamagdak u mnie wojaże maluszka przypominają trzepotanie motylka w brzuchu lub pukanie od środka
:-):-)

Marzka, tak, chcę mieć niespodziankę. Już dwa razy znaliśmy płeć wcześniej więc postatnowiłam teraz sprawdzić jak to jest jak sie rodzi Niespodziankę. Męża nie zabieram na USG, bo zostaje w domu z dziewczynkami. Gdyby wiedział to od razu by mi wygadał, albo - co gorsza - mówiłby raz tak, raz tak i mnie denerwował.

Głodna jestem. Co jecie na śniadanko??

Witam Mamuśki!
Ale była pogoda u nas w nocy! Najpierw pół nocy taka parnota że nie szło spać ale potem na szczęście przyszła burza i już jest super! Szkoda że na dwór nie można wyjść ale przynajmniej jest czym oddychać?
Czy ma któraś spuchnięte stopy rano? Bo ja od kilku dni czuję się jakbym rano była po weselu gdzie tańczyłam całą noc na obcasach:-D

Hej dziewczyny. a mnie martwi,to,ze ja sie wogole nie czuje jakbym byla w ciazy. nie mam zadnych dolegliwosci. apetytu na jakies dziwne rzeczy tez nie mam. tak normalnie wszystko. jedynie jak wstaje to ide zjesc sniadania,z czym sie zawsze ociagalam. miala moze tak ktoras z Was? buziaki.

reklama
Hej dziewczyny. a mnie martwi,to,ze ja sie wogole nie czuje jakbym byla w ciazy. nie mam zadnych dolegliwosci. apetytu na jakies dziwne rzeczy tez nie mam. tak normalnie wszystko. jedynie jak wstaje to ide zjesc sniadania,z czym sie zawsze ociagalam. miala moze tak ktoras z Was? buziaki.

Ja też nie mam jakiegoś wielkiego apetytu ale zdarza mi się wstać w nocy i coś małego przekąsić. A tak to jem normalnie na pewno nie za dwoje...:-)
Śniadanko to u mnie podstawa dnia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry