reklama

Grudzień 2009

Ja mam czasami taka ochote na jedzenie ze sama nie wiem na co mam ochote a czasmi mogłabym nie jesc wogóle,chociaż sniadanie jest musowe:-)inaczej mdłosci mnie mecza:-(zachcianki sa i to czasami przesadne:-D
U mnie w nocy tez przeszła burza,teraz pada deszcz i jest chłodno.

reklama
ja tez mam ogroooomny apetyt !! ile widze tyle bym chciala zjesc !!! a nie daj bog jak wejde do galerii i przejde kolo mcDonaldow i innych takich ... wchlonelabym wszystko !! ale i tak najwazniejsze jest sniadanie ... jak do 8.30 czegos nie zjem to nie dosc ze zoladek swiruje to jeszcze zla chodze !!

Hej dziewczyny. a mnie martwi,to,ze ja sie wogole nie czuje jakbym byla w ciazy. nie mam zadnych dolegliwosci. apetytu na jakies dziwne rzeczy tez nie mam. tak normalnie wszystko. jedynie jak wstaje to ide zjesc sniadania,z czym sie zawsze ociagalam. miala moze tak ktoras z Was? buziaki.

ja mam dokładnie to samo. ZERO dolegliwości, objawów.. mówiłam doktorkowi że to mnie niepokoi, że może coś nie tak? a on powiedział że mam sie cieszyć, bo inne męczy od rana do nocy..

A ja dziś wstałam po 5-tej. Od 6-stej już prasowałam oglądając "Władcę Pierścienia". Teraz chętnie bym się zdrzemnęła ale młody wstał i muszę go obsługiwać.

ja tez mam ogroooomny apetyt !! ile widze tyle bym chciala zjesc !!! a nie daj bog jak wejde do galerii i przejde kolo mcDonaldow i innych takich ... wchlonelabym wszystko !! ale i tak najwazniejsze jest sniadanie ... jak do 8.30 czegos nie zjem to nie dosc ze zoladek swiruje to jeszcze zla chodze !!

Mam tak samo, jak tak dalej pójdzie to hehe będe jak wielka piłka wyglądała:-D:-D:-D

A ja idę dziś na 12 do lekarza to będę wiedziała ile przytyłam!:-D:-D A coś mi się zdaje że w tej ciąży więcej mi przybędzie niż w poprzedniej w której przytyłam tylko 9 kg:-( I usłyszę serduszko dzieciaczka!Już się nie mogę doczekać żeby wiedzieć że wszystko jest w porządku bo ostatnio dzidzia jakoś przestała się ruszać! Choć od początku za dużo się jeszcze nie ruszała!

reklama
Czesc laski !
U mnie wieczorem byla taka burza ze szok.A błyskawice i grzmoty mnie poprostu przerazały ahahahah !
Co do jedzenia mam to samo ,ostatnio mialam tydzien ze jakos nie mogla jesc ,ale teraz juz jest "normalnie " jadłabym wszystko :) NO i takim sposobem dobiłam do 6 kg
Dzis wystartowałam z 5 miesiacem !!!!! HURA! Ale ten czas zapyla ,jeszcze niedawno bałam sie ze mam pusta ciaze ,a tu juz czuje swego bobaska :)
JUTRO WIZYTA NA 11 !!!!!! BIORE PATRYKA CO BY SOBIE POPODGLADAL RODZENSTWO !!! Juz sie doczekac nie mozemy.!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry