A
AnOoLa88
Gość
pierwsza 

witam się bułeczką i ciepła herbatą.. ;p
i znikam pod kołderkę ;D
witam się bułeczką i ciepła herbatą.. ;p
i znikam pod kołderkę ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o boze dobrze ze sie to tak skonczylo,dbaj o siebie lez bo pewnie to ci jest zalecane
Dzięki DziewczynyBoze dobrze ze juz sie czujesz lepiej i bardzo wazne ze szyjka 4 cm twarda ( 4 cm to bdb jak gin mi mowil ) Lez i odpoczywaj ,staraj sie nie przemeczac !!! A jutro po wizycie daj znac co i jak ! Trzymam kciuki i bedzie dobrze![]()
Oj leżymy leżymy. A miałam cichą nadzieję że sobie wróce do pracy od wrześniano to obie leżymy... trzymaj się!![]()
Dzięki mea. Jak tam Kac Vegas? Ja się nieźle ubawiłam.Boze dzieki za laptopy w lozku ... ale coraz wiecej was juz lezy a to nie ciekawie ... ja na szczescie takich dolegliwosci nie mam ale bede mooooocno za was trzymac kciuki![]()

Oj pogadałam z nim sobie wczoraj.Nieładnie. Pogadaj z Dzidziem jak już sobie leżycie, żeby się nie pchał.. Trzymam kciuki, żeby z Wami było wszytsko ok.
narazie jest ok, zobaczymy co będzie dalej.Cześć dziewczynki. Mam pytanko - co byście zrobiły na moim miejscu - Otóż byłam w piątek u lekarza przypadkiem - prywatnie. Było wszystko ok, tylko tyle, że nie poznałam płci. Zarejestrowana jestem na środę do tego samego lekarza ale z NFZ-tu i nie wiem czy jechać, lekarz mówił, że spotykamy się teraz dopiero 25 wrzesnia ale mnie kusi żeby pójść, może dojrzę płeć ... ale czy zrobi mi znowu USG ? niby robi na każdej wizycie ale czy to nie zbyt często? Ostatnio wogóle boli mnie podczas siusiania i dłuższego siedzenia, nie wiem czy się martwić ... Co byście zrobiły na moim miejscu? Czekać czy iść ?
Cześć dziewczynki. Mam pytanko - co byście zrobiły na moim miejscu - Otóż byłam w piątek u lekarza przypadkiem - prywatnie. Było wszystko ok, tylko tyle, że nie poznałam płci. Zarejestrowana jestem na środę do tego samego lekarza ale z NFZ-tu i nie wiem czy jechać, lekarz mówił, że spotykamy się teraz dopiero 25 wrzesnia ale mnie kusi żeby pójść, może dojrzę płeć ... ale czy zrobi mi znowu USG ? niby robi na każdej wizycie ale czy to nie zbyt często? Ostatnio wogóle boli mnie podczas siusiania i dłuższego siedzenia, nie wiem czy się martwić ... Co byście zrobiły na moim miejscu? Czekać czy iść ?

ja od samiutkiego ranka na nogach, Antosia do przedszkola zaprowadziłam, cieszył się, że znowu do kolegów idzie, no ale nie spodobało mu sie, ze szatnia w innym miejscu
Jakie to moje dziecko poukładane i nie lubiące zmian;-)Ja bym poszła
Witam z ranaja od samiutkiego ranka na nogach, Antosia do przedszkola zaprowadziłam, cieszył się, że znowu do kolegów idzie, no ale nie spodobało mu sie, ze szatnia w innym miejscu
Jakie to moje dziecko poukładane i nie lubiące zmian;-)
przedszkole juz dzis startuje ?? u nas dopiero od jutra ... kurcze moj chrzesniak do zerowki idzie w tym roku !!!
Cieszę się, bo masę spraw do załatwienia na budowie i w końcu troche wolnego czasu żeby zacząć sie pakowac do przeprowadzki.To tak jak ja!!!!! 100 na wysokosci pepka ,przed ciaza 70 cm moze troszke mniejTy chudzino... ja mam równą stówę na wysokości pępka![]()