reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

A teraz żart-wraca mąż z pracy i mówi,że chcą go na podoficerkę wysłać od 21 października do 21 grudnia:szok: na drugi koniec Polski
zrobiło mi się niedobrze z nerwów i chce mi się ryczeć bo dla mnie taka opcja nie wchodzi w grę-nie wyobrażam sobie tego na początku po porodzie

oho, mojego chcą wysłać na miesięczną delegację na drugi koniec Polski... także nie jesteś sama...

reklama
Co serwujecie na kolacje?:p Ja mam strasznego smaka na pizzę. No ale że Mój w pracy do 22 to sama jej nie zjem. Więc sobie zrobię chlebuś z golonką z puszki. Ciekawe czy lubicie:p No i zmykam zaraz na Na wspólnej:) Wreszcie koniec nauki na dziś. Na jutro zostało tylko 25str A4 i w sobotę powtarzanie całości a w niedzielę zaliczenie i tyle.
ja bardzo lubie goloneczke z puchy ! Ostatnio jadlam przez 2 dni tak mi smakowala hahaha , zapodalam sobie weke z goloneczka sałata i pomidorkiem .....niebo w gebie!
Ale dzis jakos nie mam natchnienia zeby jesc kolacje :szok::eek: Ja i brak kolacji ? To chyba normalne nie jest nie ?:eek::eek::eek:

A teraz żart-wraca mąż z pracy i mówi,że chcą go na podoficerkę wysłać od 21 października do 21 grudnia:szok: na drugi koniec Polski
zrobiło mi się niedobrze z nerwów i chce mi się ryczeć bo dla mnie taka opcja nie wchodzi w grę-nie wyobrażam sobie tego na początku po porodzie
NO to chyba rzeczywiscie jakis zart wam robia no :eek::eek::eek:. Kurde wspolczuje !!!!!!!!!! Mam nadzieje ze uda wam sie cos wywalczyc !

oho, mojego chcą wysłać na miesięczną delegację na drugi koniec Polski... także nie jesteś sama...

ale to są dwa miechy:-(
o urlopie w listopadzie mogę zapomnieć bo jak pojedzie 10 osób to ktoś ich będzie musiał zastąpić więc raczej powinnam się liczyć,że będzie częściej w pracy niż w domu
o kant (_)(_) taką robotę rozbić

Usztywniane chyba są szczególnie dla wcześniaków. Ja kupiłam grubszy rożek, ale nie usztywniany kokosem...
Usztywnienie jest po to aby plecy dziecka sie nie wyginały na raczkach u rodzicow.Ja mialam miekie rozki z pierwszym dzieckiem i niestety maly ciagle zjezdzal mi w dol rozka jak go nosilam! Poznije uzywalam tylko jako przykrycie malego.
Usztywnienie jest zdrowsze dla wszytkich dzieci ,nie tylko dla wczesniaczkow !:tak:

Dziewczyny musze Wam wkleic jedno foto !!!!!!!
Pierwsze zdjecie to moj 33 tydzien z Patrykiem( juz w szpitalu) - oblukajcie wielkosc brzucha ,musialam naciagnac pizame co by na foto brzuszek bylo widac !
Drugie foto to terazniejsza ciaza i 29 tydzien !:eek:

Buhahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[URL=http://img245.imageshack.us/i/jaciazazpatrykiemhorz.jpg/] [/URL]

Hehehe, jaka różnica;D Ale przy drugim dziecku zawsze brzuszek jest większy. Ja też mam mały, ale uwielbiam go, że hej:))

Na Cudeńkach dałam rożek i kocyk:)

reklama
Do góry