mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
i modro kapusta
mniaaaam :-d
az se na niedziele chyba zrobię![]()
takie zestawik robie na niedziele ... jak zluzuje troche w czasie to wszystko wam poopisuje /narazie gotuje obiadek wiec nie mam zbyt duzo czasu/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i modro kapusta
mniaaaam :-d
az se na niedziele chyba zrobię![]()
ja tam nie wiem.. ale jak raz była przede mną babeczka z terminem na juz.. to lekarz jej powiedział że nic sie nie zapowiada ma przyjsc za dwa dni i wtedy zobaczy co dalej.. jesli dalej nic to wypisze jej skierowanie do szpitala i sobie ja połozy...Ależ ja mam smaka na kapustę kiszoną! Zakisiłam parę dni temu wielki baniok i resztę dałam do dużego słoika i czekam aż się zakisi.
Kiedy ginek może mniej więcej podać przypuszczalny termin kiedy będziemy się rozpakowywać? Bo oni to po czymś poznają.
zrobimy zawody.. ja się w grudniu z łóżka nie bede podnosic.. na świeta nawet podłóg nie umyje że już o oknach nie wspomnę
zostawie to dla bartka.. a ja będę leżeć odpoczywac i zaciskac uda .. w Styczniu niech się dzieje wola Nieba
oj będzie, będzie..
ja to zanim gdziekolwiek sie wybiore zdarze wam napisac
'jezuuu laski wody mi odeszły jadziem rodzić'
a niedawno widziałysmy wypragnione dwie kreski..
jeszcze troche a zobaczymy wypragnione dwie nóżki dwie rączki..
no a niektore i 4 nóżki i 4 rączki..
bedzie co całowac![]()
ale za to jak mlodo wygladasz;-)Tak sie zastanawiam ,ze ja chyba tu najstarsza jestem.
ja to bym dzis pizza zgrzeszyla...
quatro fromaggi albo z pieczarami
Mała 'klikła' w brzuszku, chyba jej sie ten plan podoba
Spoko to ja cierpliwie czekam nie wiem nawet z jakiego mieska sie te roladki robi bo nie jestem zbytnio miesozerna ale jak chude to zjem a jak nie chude to odkroje i bedzie chude hehetakie zestawik robie na niedziele ... jak zluzuje troche w czasie to wszystko wam poopisuje /narazie gotuje obiadek wiec nie mam zbyt duzo czasu/
mysle ze nie przeoczysz tego momentu;-)hej,
ja tez czuje, ze koncowka coraz blizej,
listopad przeskoczyc i do Dzidki zostanie kilka chwil,
w zwiazku z tym zaczynam swoje nowe paranoje
typu - czy ja zauwaze, ze rodze? bo moze zazyje nospe i do spanka pojde...
Ja kiedyś bardzo lubiłam rolady a od czasów jak jestem w ciąży to omijam szerokim łukiem. BleeeSpoko to ja cierpliwie czekam nie wiem nawet z jakiego mieska sie te roladki robi bo nie jestem zbytnio miesozerna ale jak chude to zjem a jak nie chude to odkroje i bedzie chude hehe