reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja chyba narutowicza bo wypychaja mnie na kopernika ale z zadne skarby swiata tam nie pojde...
a w narutowiczu moze z wojtysiowa mi sie uda:-D
Mowia, ze Kopernik ma najlepszy sprzet i w sumie jakby cos nie poszlo w innym szpitalu to kazda babeczke tam kieruja albo do Prokocimia, bylam tam w poradni patologii ciazy i tak srednio mi sie podobalo, ale szwagierka dwojke rodzila i calkiem zadowolona byla, o kazdym szpitalu slyszalam i zle i dobrze, najwazniejsze zachowac spokoj i wszystko sie uda :happy:

reklama
My Chrzest planujemy albo w kwietniu albo w maju co by już cieplej było:)
My św. spędzamy z Moimi Rodzicami. Tzn Wigilię na pewno. Jakieś odwiedziny do Jego rodziny na pewno też zrobimy;)
Chyba, że nie daj Boże na św. będę w szpitalu;D Ale liczę, że nie.
ja też tak myślałam, ale chyba jednak obstaniemy przy lutym..
z reszta jak będzie sie okaze.. :)
mozliwe ze tez jednak sie przeklepiemy na kwiecien :)

My będziemy chrzcic w tym samym Kosciele w ktorym bralismy slub. Najlepsze ze jak chodzilismy na spotkania przedslubne itd to wtedy tak mocno nie bylo widac mozna to bylo potraktowac jako sadełko a pozatym goraco bylo to i luzna bluzeczke sie zxalozylo. A ksiadz nie pytal nas o nic to mu nic nie powiedzielismy. Ślubu nam udzielal inny ksiadz takze juz wtedy bylo widac ale nic go to nie interesowalo. Najbardziej mi sie smiac chcialo jak pod koniec sierpnia moja bratowa chrzcila swojego synka a ja bylam matka chrzestna i trafilam na ksiedza ktory nas do slubu przygotowywal. Jak mnie zobaczyl z brzuchem to na chwile zamarl a po chwili z siebie wykrztusil: "ooo Justynka jak dobrze Cię widzieć":) i cały czas wodził oczyma na mój brzuch:-D:-D:-D:-D

ojej az tak? musiala Ci niezle podpasc
moja mi też podpadła.. i też nie mam zamiaru się z nią użerac przy stole wigilijnym..
z reszta z tego co wiem i co mi Bartek mówił ona jak zwykle w świeta sapie..
zrobi 3 potrawy a nabrzeczy się przy tym ze szok..
a juz sobie wyobrazam jak miałabym jej pomagac.. to nie dośc ze mnie zadymi fajkami to zdenerwuje i w wigilie pojade rodzic..

Mowia, ze Kopernik ma najlepszy sprzet i w sumie jakby cos nie poszlo w innym szpitalu to kazda babeczke tam kieruja albo do Prokocimia, bylam tam w poradni patologii ciazy i tak srednio mi sie podobalo, ale szwagierka dwojke rodzila i calkiem zadowolona byla, o kazdym szpitalu slyszalam i zle i dobrze, najwazniejsze zachowac spokoj i wszystko sie uda :happy:
mi najbardziej sie nie podoba iosc lzoek na sali po porodzie...i to ze sa tylko dwie lazienki...
poza tym nie zycze sobie zeby 10 studentow zagladalo mi miedzy nogi a w klinice nie mozesz odmowic...i lekarz moze zalecic zeby porod odbieral praktykant...
mam tam znajomego ale nawet to mnie nie zacheci...

reklama
ale się wam spieszy z tymi chrzcinami.. my planujemy w lutym.. problem w tym w którym kościele nam udziela chrztu skoro małżeństwem nie jesteśmy a wiadomo jak to kościółpatrzy na nieslubne dzieci..
A my planujemy chrzciny dopiero na czerwiec ... :)
Chce aby odbyly sie w Polsce. Do tego musi przyjechac mojego M rodzinka z Irl a wiec domek musi byc gotowy i ogrod. Trawka musi wyrosnac aby bylo gdzie gosci witac :) . Jak narazie to bagno przed i za domem mamy :)
Poza tym jak juz przyjada to niech troszke Polski zobacza (jeszcze nie byli) a do tego pogoda ladna potrzebna. :)

Do góry