inka85
Mamusia Aleksego
Dzień dobry
U nas kolejna noc w szpitalu!
Wg mnie jest lepiej,kaszel juz rzadziej i nie jest juz taki przerazliwy jak był No i kataru tez mniej. Apetyt powoli wraca.
Czekam na wizytę...
W domu juz czeka zakupiony dopiero co inhalator więc chciałabym juz wyjść,bo boje sie ze zalapiemy coś innego :-( na oddziale panuje rotawirus!
A propo szczepień na Rota: rozmawiałam z 5 mamami, każde dziecko szczepione na Rota, kupa kasy wydana i co?? Ogromne zdziwienie i żal do lekarzy ze nikt ich nie uprzedził ze szczepionka wcale taka skuteczna nie jest,ze szczepów tylko na 5odmian a Rota wciąż mutuje i tak naprawdę nie jest sie w stanie przed Rota ochronić..
Na basen mieliśmy iść od 1go kwietnia po szczepieniu ale chyba plany ulegną zmianie :-( zobaczymy co lekarz powie??
Milego dnia!
U nas kolejna noc w szpitalu!
Wg mnie jest lepiej,kaszel juz rzadziej i nie jest juz taki przerazliwy jak był No i kataru tez mniej. Apetyt powoli wraca.
Czekam na wizytę...
W domu juz czeka zakupiony dopiero co inhalator więc chciałabym juz wyjść,bo boje sie ze zalapiemy coś innego :-( na oddziale panuje rotawirus!
A propo szczepień na Rota: rozmawiałam z 5 mamami, każde dziecko szczepione na Rota, kupa kasy wydana i co?? Ogromne zdziwienie i żal do lekarzy ze nikt ich nie uprzedził ze szczepionka wcale taka skuteczna nie jest,ze szczepów tylko na 5odmian a Rota wciąż mutuje i tak naprawdę nie jest sie w stanie przed Rota ochronić..
Na basen mieliśmy iść od 1go kwietnia po szczepieniu ale chyba plany ulegną zmianie :-( zobaczymy co lekarz powie??
Milego dnia!
chociaz z jednej strony wiem, ze to malo prawdopodobne, bo nie dosc ze my uwazamy to jeszcze biore tabletki. Na poczatku azalie a ze nie karmie piersia teraz biore normalne. Z poczatku do tabletek nawet gumek uzywalismy a teraz juz nie ale A. uwaza, zeby nic mi tam nie narobic
,ze tak ładnie wyliczone;-), zapisał sobie kiedy wracam i juz wspomnial o nowych projektach, wrr ze jednej strony chce wrocic, a z drugiej moja Niunia bedzie jeszcze taka malutka, a czytalam ze Emilka lubi motyle-w Smyku kupiłam mojej Olence super motyla-z Lamaze-jest duzy pluszowy, ma szeleszczące skrzydła, ukryte lusterko na jednym skrzydełku, piszczałke na drugim, gryzak no i potrzasany tak fajnie grzechoce i mozna go zawiesić-moze Twoja Emilke tez by zainteresował skoro lubi motyle-moja chwyta go za kóleczka ktore ma na dole i potrzasa nim jak szalona