dzień dobry!
My już po chrzcinach.Wszystko wyszło rewelacyjnie!Malutka była przesłodka i nie zapłakała ani na moment.Wszyscy nie mogli się jej nachwalić, a my pękalismy z dumy.Uroczystość odbyła się w zabytkowym drewnianym kościółku, który połozony jest na terenie parku.A zatem po mszy wszyscy spacerkiem przeszliśmy do pobliskiej knajpki,ok km, gdzie czekał juz na nas pieknie nakryty stół.W parku i w restauracji było mnóstwo ludzi,bo wszyscy stęsknili się za ciepłem i wybrali się na spacer.Jedzenie -wysmienite, do dzisiaj odbieram podziękowania za "całokształt".Dlatego restaurację polecam z pełną odpowiedzialnośćią.Sama bardzo dawno nie jadłam tak dobrego jedzonka

Jedyne,czego żałuje, to tego, że nie robiłam za dużo zdjęć,a naprawdę było gdzie...mam nadzieję,że rodzinka podrzuci kilka fotek.
Jeżeli któraś z Was chciałaby ubranko do chrztu, to na maila mogę przesłać fotki.Mam dwa komplety,na 68(sukieneczka bez rękawków,rozpinany sweterek - wszystko z cieniutkiej wełenki.)Pikowany płaszczyk z kapturkiem, do tego polarkowe spodenki i kapciuszki do płaszczyka.Całość z dzierganą czapeczką o regulowanej wilkości za pomocą wszytej tasiemki. Drugi komplet, kupiony na allegro mam na 74 ijest to tuniczko-płaszczyk ze spodenkami, ozdobiony kwiatuszkami.Ten drugi jest bardziej strojny(elementy świecącej satyny),ale ja wybrałam ten wełniany,bo może tez byc na inne okazje.
Dagne-zawsze jak czytam o Twojej Kalince doszukuję się sporo podobieństw z własną córcią.Kiedy czytałam o Twoich nockach, to tak jakbym widziała nasze nocne zmagania.Widocznie Kalinki tak już mają
Nikuss-to dobrze,że skończyło się na strachu i już Będziesz spokojna.
Dla Wszystkich chorowitków i ich Mam duż zdrówka !
Aaaaa...mogę podpowiedzieć jeszcze jedną rzecz związaną z wczorajszą imprezą.Przygotowałam dla gości zdjęcie malutkiej z jej imieniem, datą urodzin i cytatem adekwatnym do święta.Była to otwierana kartka z kwiatami(korzystałam z fotojokera),w środku której wypisałam dedykację z podziękowaniami.Naprawdę ,strzał w dziesiątkę,polecam.Niewiele pracy, niewielkie nakłądy,a radość ogromna!