BENIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU :-)
Zobacz załącznik 523656
KOCHANE BB CIOTECZKI MACIUŚ BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA !!!
Mła cieszę się że do nas wróciłaś :-)
agapa fajne te nocki w szkole ma Twoja córa :-)
dorotar mój M bardzo często nie zamyka samochodu bo zapomina, rok temu w listopadzie nie zamknął jak weszliśmy wieczorem na 15 min do znajomych i ukradli mu radio i przetrzepali wszystkie papiery rzucając je na tylnie siedzenie.
To Kacperek ma ładny spust tyle flaszek mleczka obalić w nocy :-)
łysa tym linkiem dla majeczki o szczepieniach uświadomiłaś mnie że szczepienie jest w 12 i 13 miesiącu a ja myślałam że jest jedno z 3 ukuciami bo tak tu słyszałam no ale okaże się ile na prawdę 20 grudnia.
U nas dzisiejsza nocka całkiem ładna tzn. Maciuś poszedł spać późno bo byliśmy u znajomych i do domu dotarliśmy po 24 bo mojemu M się uwaliło jechać a mieliśmy u nich nocować bo M troszkę wypił % no ja też parę drinków no ale. No ale mój M się u nich drzemnął chwilkę wstał w stanie użytecznym i pojechaliśmy. Dzisiaj zaspał do pracy i o 5,30 latał po domu i się wkurzał ale pojechał chwileczkę się spóźniając. A ja z Maciejkiem dospałam do 10 a potem szaleliśmy troszeczkę, później poukładałam w końcu ciuchy które zalegały na nieużywanym łóżku w małym pokoiku, no i zrobiłam obiadek rosołek i sosik do ziemniaczków i marcheweczkę z jabłuszkiem na słodko ze śmietaną.
Teraz się obijam bo tak się objadłam że się ruszać nie mogę
Maciuś usnął mi siedząc na dywanie zawinięty w koc i akurat przyszedł M przypilnował mi sosik a ja położyłam młodego do łóżeczka.
Wczoraj nie poprstrykałam mojemu robaczkowi zdjęć roczkowych więc jak wstanie to dzisiaj się pobawimy w zdjątka :-)