hej
ja tez zaglądałam i wczoraj i dziś, ale mam tyle na glowie że nawet się nie logowałam.
Teraz piekę 3 ciacha, we wtorek mój tata ma 10 rocznicę śmierci i jest msza a potem tradycyjnie ciasto i kawa w domku dla wszystkich z rodzinki, mojej mamy tylko braknie bo jest w sanatorium więc muszę ją godnie reprezentować

. W domu pięknie pachnie makiem... tylko że kuźwa tyle roboty mi jeszcze zostalo że głowa mała, a częsć jutro juz potrzebna bo znajoma ma urodzinki i jej robimy niespodziankę grupowo
dorotar mi się to łózko podoba ale uważam że bardziej pasuje już do "nastolatków" niż małych dzieci, i też jestem za opcją rozkładane na dwa oddzielne, własnie kiedyś miałam ci pisac ze moja siostra będzie miała z drewna do sprzedania, gdy sama zdecydowałam się od niej je wziąść bo będę miała na poczatek do nowego domku dla dzieci. A chciała za nie 100 zł, stan moim zdaniem bardzo dobry technicznie wizualnie obiecała je wyszorować z naklejek

więc tez będzie cacy a materace ma super, wiec sie cieszę. Bo pierwsze była wizja spania z dziecmi ;p.
sosnowiczanka bosko z tym spaniem!!! u nas karola przesypiala juz bez pobudek 1.5 mies. az poszly w ruch "3" teraz ostatnia juz sie przebiła wiec moze z czasem wroca przespane noce bo teraz budzi się miedzy 4-5 z płaczem lub płacze przez sen.
milva ja w zeszlym roku zaczelam robic przetwory wszelakie, wierze ze dalabys spokojnie radę, duzej w tym filozofii nei ma tylko trza chęci i nei da sie ukryć dość sporo czasu
a to moje wypociny frużelina pożeczkowa, czereśniowa, truskawkowa i wiśniowa

dzieci uwielbiają moje naleśniki a tak wiem przynajmniej że jedzą z dobrym "dzemikiem" kumpela nawet zajadała się tą pożeczkową do serów camembert.
btw Milva czy jestes mi w stanie powiedziec coś o psach shih tzu?? naczytałam się już sporo ale kurcze raz zachwalją raz odradzają, a potrzebuję psa małego, lubiącego dzieci i z włosem. Boję się już kundelków po przejsciach z poprzednim psiurkiem moim i Kamilem. Może źle myślę ale wolę wybrać od razu jakiegoś rasowego wierząc że jego geny będą "dobre"