reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

WITAM Was i ja.
Na 8 pojechałam z dziećmi i mamą do miasta, bo mama miala usg narzadow rodnych, oczywiscie miala na 8 a weszla przed 9, ech. Potem do sklepu kupiliśmy okleinę na szawki w kuchni by jakos to lepiej wygladala bo na razie mamę nie stać na nowe szafki.
K pojechał kończyc robotę wiec w domu dalej wszystko do górny nogami, ha troszke ugarnelam i siebie, pościel pozminialam, zaraz firanke czysta powiesze, maly spi, trzeba jakas zupke ugotpwac.

SOSNOWICZANKA duzy dom macie.

reklama
O rany od 13:00 nikogo :(
M. zabrał A. na mecz, a ja poszłam sobie do ciucholandu i wyszperałam Adasiowi niezłe perełki za śmieszne pieniądze. Wyszłam zadowolona. Teraz się najadłam bo rodzice ze znajomymi grilla robili. Czekam bo za pare minut chłopaki wracają. Pewnie będzie szybka kąpiel, amciu i spać. O idą !! Więc lecę :-D

Hej!! Dziś cały dzień w biegu. Byłam u fryzjera- jestem ruda;-) W tym czasie kurier przywiózł łózko dla małego i Tz postanowił robić mu pokój:wściekła/y:Jak przyjechałam, to już naszych mebli sypialnianych nie było:-p Tak więc zrobiliśmy mu pokój- ale był zadowolony jak zobaczył!! Teraz jestem ciekawa jak zaśnie w nowym łóżku, no i jak nocka... nie dotarł jeszcze materac dla mnie do spania , więc nie wiem jak to będzie- dam znać jutro:-p

NASTAZJA ja zagladałam kilka razy od ostatniego posta no ale sama sobie nie bede odpisywac:-D.

MILVA dawaj fote. i czekam na relacje jutro.

Moi juz spia, ja zaraz do mycia-ech jak cudownie jest umyc sie ciepla woda ktora od razu leci z kranu a nie ze trzeba grzac w garnkach i nosic z kuchni do lazienki.
Jeszcze wczoraj kupilam prysznic, jutro albo w piatek K zamontuje i kupie kotarke i bedzie wanna i prysznic w jednym.
Spadam zaraz spac bo wczoraj dlugo nie moglam zasnac wieczorem bo wypilam kawke po 17 u kolezanki.

Hej!

uhuh widze ze pustki niesamowite tutaj.

Czekam na P, i chyba pojedziemy na lotnisko bo marika uwielbia samoloty to niech sobie popatrzy troche, wracajac zachaczymy o park, wrocimy do domu zjemy obiad i wieczorkiem na boisko, bo P bedzie gral w noge to sobie marika z Fabiankiem pobiegaja na drugim boisku:)

Wczoraj sie czyms zatrulam i caly dzien lezalam i nawet po lyku wody od razu kierunek muszla klozetowa;/ lecialo dolem i gora. dzisiaj juz jest nawet ok:)

dzień dobry
ja niestety dziś w pracy. wczoraj z wolnego dnia nie skorzystałam nic. latałam i załatwiałam sprawy, nie tylko swoje a także brata, któy utknął na Majorce z biletami wykupionymi bez możliwości zabrania bagażu, ze zgubionym telefonem.... masakra.

byłam wczoraj zobaczyć Zuzę i obie z mamą stwierdziłyśmy, że bardzo podobna do mojego brata. taka mała kruszynka.

Witam i ja:)
Wczoraj nie zagadałam bo po pracy poszlismy do sasiadów na duszonki. Młody wybawił sie z kolegom za wszystkie czasy, były skoki, podrzcania, trampolina itp. Kolega Alanka padł po 9, a moj niezniszczalny syn snął w domu dopiero przed polnocą... ;)

Zaraz sie zbieramy i jedziemy do mojej mamy na urodziny. Pozniej moze pojedziemy na odpust bo jest u nas w miescie a nie byłam juz 100lat:)

Milva bo i ja jestem ciekawa, jak nocka???
Jest dla nas jakaś ruda fotka???

Hej!! Bartek chyba zadowolony z łóżka i mu wygodnie, bo spaliśmy dziś do 9!!:rofl2: Zasnął wieczorem w miarę szybko, potem my przeżywaliśmy, że śpimy oddzielnie, ale jakoś zasnęliśmy:-p Wstałam do niego w nocy dwa razy - za drugim trochę był wybudzony, ale się położyłam koło niego - zasnęłam na godzinę heh , także nie było źle! Ogólnie mały zadowolony z pokoju i siedzi w nim, bawi się , nawet nie spodziewałam się, że aż tak będzie- oby mu to zostało:-p
Ja ogarniam resztę mieszkania, po wczorajszych przemeblowaniach. Wieczorem wrzucę fotki pokoju i mojej rudośći;-) Nie wiem , co będziemy dziś robić...

Witam Was i ja.
Byliśmy dziś na odpuscie:obazanki, gofry, lody, balony, frytki, baaaaa nawet biustonosz sobie tam kupiłam, co jest dla mnie mega wyzwaniem.
Teraz mały śpi, robimy obiadek a potem pewnie na dworek pójdziemy.
Jestem zła no albo w tym całym remontowy bałaganie zginęła mi najlepszą i najfajniejsza czapka Kacpra albo gdzieś ją zostawiłam, dzwoniłam już do 2 osób i których byłam w tym czasie ale u nich niebylo, jeszcze jutro jak pojade zakupy to pojadę do bawialni gdzie ostatnio też byłam z dziećmi, ale wątpię.

reklama
Witajcie!
Dzisiaj wróciłam z urlopu, więc mam nadzieję, że moja nieobecnośc jest usprawiedliwiona :)
Ema uwielbia morze, tak jak się spodziewałam. Kąpu, kąpu i o niczym innym nie chce słyszeć. Wchodzi do wody tak głęboko, jak się da i na dodatek chce "siaba". Testuje też ile może, zanurza twarz w wodzie, jednym słowem wodne dziecko i już czas na lekcje pływania :)
Muszę poczytać, co u Was, bo mam spore zaległości....

Do góry