reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Phelanio, każdy sposób jest dobry, żeby dopiąć swego! ;) A jeśli udało Ci się wzbudzić przy okazji w M. ziarenko zazdrości, to tym lepiej ;))) Ciesz się nową kuchnią! Aż Ci zazdroszczę :)
No i pomidorówka! Mniaaaaaaam! Teraz będzie za mną chodziła i nie wiem, jak się to skończy.... ;)

reklama
dzień dobry brzuchole
u mnie noć średnia cesarka mi się śniła że chcą mi zrobić a ja nie chcę to o tym myśleniu namiętnym aby mały się przekręcił wreszcie głową w dół:-( więc rano wstałam i znowu się położyłam smętnie jakś pada deszcz jest zimnooooo 6 stopni masakra
dziś lecę do znajomych z rodzinką więc jakoś mi minie ta sobota ale wogóle bez humoru i nic mi się nie chce ....

Sergi ty to dobra jesteś ale serio współczuję w ciąży jestem uczulona na takich sąsiadów szczególnie

Mła powiem ci szczerze że dobra ta laska ja bym sie nie zdobyła na coś takiego mnie to odrazu strach oblatuje i panika więc pobudziła bym wszystkich

asko aby synek się szybko wykurował moja Zu też znowu gorzej kaszte to już ze 4 tygodnie chyba ostatnio niedoleczona trzymajcie się

papya ja 6 tygodni dochodzę do siebie więc się kuruj i niezapaskudz jak ja w ciąży po infekcjach ciężko dojść do siebie więc dbaj o siebie

Phelanio, czekam niecierpliwie! I to głodna! ;)

Gosia, u mnie 31 tc i czuję, że mała ciągle w poprzek. Też zaczynam się tym martwić. We wtorek mam wizytę i popytam gina co teraz...

mła to może ci się wydawć że poprzecznie ja cały czas byłam pewna że to jego dupka a nie głowa i że mnie kopie z boku a to okazało się że to jego rączki tak boksują więc zaskoczona byłam bardzo:zawstydzona/y: mój gin powiedział że niby jeszcze czas ma ale mnie to niepokoii bo moja Zu od 26 tyg głową w dół i tak do porodu a on to jak szatan cały czas skacze w tym brzuchy że nigdy pewności mieć nie będę
ale daj znać co twój gin powie czekam na info ...

Hej dziewczyny :-)

U mnie nocka taka sobie poszłam spać i budziłam się co troszkę bo to mi z nosa leciało to siusiu to Maluszek kopał i tak do 6.30 bo wstałam bo kuzynka K u nas spała i szła do pracy, ale jak poszła to zjadłam i jeszcze wróciłam do łóżka i dospaliśmy z moim M do 11.45.
Teraz zjadłam śniadanko i zaraz idziemy na szoping kupić coś do jedzenia i przy okazji jakieś słodkości do PL i przy okazji ramki na podziękowania. Za oknem szaro buro i ponuro aż nic się nie chce a w domu już zaczynają się robić mokre ściany ale wytrzymam ten tydzień i do PL a potem po powrocie postaramy się od razu gdzieś przenieść na inne mieszkanko.

Qrcze w poniedziałek do położnej qrcze przeraża mnie to czy wypiszę zaświadczenie na samolot i czy wszystko jest w porządku z Maluszkiem i mną.

Miłej soboty Grudnióweczki :-)

Kota, co to była za mikstura, o której pisałaś jakiś czas temu? Sok z połowy cytryny i miód? Obawiam się, że jak zacznę przeszukiwać forum i tak się nie dokopię, a po porannej wyprawie na "zielony rynek" (targ/jarmak) coś mnie w gardle lekko ściska :/

sok z 1 cytryny wymieszać do połączenia składników z 2-3 dużymi łyżkami miodu i wypić na raz. a później pod kołderkę i się wygrzać.

życzę zdrówka!!!

Dziewczyny

Chce powiedziec ze dzisiaj z porannej wizyty u gina trafiłam w przyspieszonym tempie do szpitala:szok:, podłączyli mnie do ktg- bo po pierwsze mialam cisnienie 75/55 i zasłabłam i z tego wszystkiego nie czulam ruchów, na ktg tetno malej super, okolo 140 no i zaczela sie ruszac, ale u mnie stwierdzono regularne skurcze co 2-3minuty:szok:, malutkie ale regularne, zbadał mnie lekarz stwierdził ze szyja jest długa i zamknieta, dali leki, zrobili juz mi posiew z kanału szyjki macicy,kazali w domu lezec i przychodzić juz od nastepnego tyg na ktg 3 razy w tygodniu.

Ide dalej lezec bo słaba jestem strasznie i znowu mala słabo czuje,

Trzymajci kciuki zebym jednak nie urodziła tak wczesnie

Aga, trzymaj się kochana! Jeszcze wszystkie mamy czas! Dobrze, że szyjka twarda i zamknięta, ale najważniejsze, że jesteś pod opieką i ktoś kontroluje to, co się dzieje. Dbaj o siebie, odpuść wszystko i daj dzidzi jeszcze trochę pomieszkać tam, gdzie jej najlepiej ;)

reklama
Do góry