agapa
Fanka BB :)
RozgrzeszonaKota, w głowie mi się nie mieści, że M. rzucił Ci takim hasłem :/ Przecież tak naprawdę chodzi o Kubę! Ci faceci nic nie rozumieją.... Chyba musisz sobie fundnąć profesjonalną sesję. Po wyczynach Inki, Sergi i MamyOskarka, widzę że to najlepsze rozwiązanieJeszcze Asko miała w planach o ile pamiętam...
A pozostałe koleżanki - Papayka, Phelania - jak to się stało, że fotki są, a my ich nie widziałyśmy???
Agapo, ja Cię rozgrzeszam... Czy w zamian możesz mi wybaczyć?![]()

Kciuki zaciśnięte.Hej hej z rana..
Melduję się jako pierwsza..W dwupaku oczywiście;-)
Tak, jak już pisałam, dzisiaj jedziemy do moich rodziców na cały dzień, więc nie będę za bardzo wchodziła na neta..Odezwę się w miarę możliwości, a na bank to wieczorem
Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę:-)
Miłego dnia, buziaki
Widzę że jest nas kilka czuwających. Ja nie śpię od 2.00 czy tam 2.30 już nawet nie pamiętam. Przesrana ta noc i dzień będzie taki sam, bo przecież nie odeśpię.
Ja też mam dziś wizytę, a potem od razu od gina jedziemy do W-wy z Majką do ortopedy na 19.00
Wrócimy późno więc pewnie będę padnięta jak niewiem co. Aha proszę się o mnie nie martwić, ale będę bez lapka i nie wiem czy jak wrócimy będzie mi sie chciało go odpalać.
Ja chyba oszaleje.. Nie mam już siły. Brzuch cały czas jak skała, budziłam się ciągle próbując znalezc pozycję ale nic z tego.
teraz zrobiłam sobie herbaty, leże jeszze bo mi zimno.. 
)