cześć moje kochane!
jejku! ale dawno mnie tu nie było! stekniłam sie za Wami strasznie! spróbuje doczytać, ale powiem Wam, że zadanie ciężkie, nie ma co
w domku już dobra temperaturka, a dzisiaj odebralam chustę i mikolajek jest nią zachwycony
kręgosłup mamusi też ;D
z zasypianiem u nas spoko- mały potrafi calą no przespać tylko budzi sie niemiłosiernie wcześnie jak dlamnie bo o 7 rano - i to niezależnie czy kładę go o 20 czy 22 
sosnowiczanka: a ja sie przyznam, że sie rozplakałam;p ale bezwiednie, dopiero mi M. zwrócił uwagę że mi łzy lecą ;p ale próbowalam być twarda ;D 23 mamy kolejna turę- zobaczymy jak mi pójdzie
Agapa: trzymam kciuki z Mikołajka! Przesyłamy masę ciepła i sily!!!!
dagna: cudny tort! i super, że uroczystoś udana!
maxwelk; tutaj też sto lat! a torebka prześliczna!
jejku, ja też już tęsknię do wiosny i spacerów z Malutkim! niech ta zima się skończy jak najszybciej!
jejku! ale dawno mnie tu nie było! stekniłam sie za Wami strasznie! spróbuje doczytać, ale powiem Wam, że zadanie ciężkie, nie ma co
w domku już dobra temperaturka, a dzisiaj odebralam chustę i mikolajek jest nią zachwycony
sosnowiczanka: a ja sie przyznam, że sie rozplakałam;p ale bezwiednie, dopiero mi M. zwrócił uwagę że mi łzy lecą ;p ale próbowalam być twarda ;D 23 mamy kolejna turę- zobaczymy jak mi pójdzie
Agapa: trzymam kciuki z Mikołajka! Przesyłamy masę ciepła i sily!!!!
dagna: cudny tort! i super, że uroczystoś udana!
maxwelk; tutaj też sto lat! a torebka prześliczna!
jejku, ja też już tęsknię do wiosny i spacerów z Malutkim! niech ta zima się skończy jak najszybciej!
Ale ja bym sie bala,,chociaz teraz bedzie temp na plusie to spokojnie .
no i przeskoczyliśmy na pampki 3 bo z 2 wszystko wylatywało bokami do tego kolejna partia ciuchów poszła do szafy tak szybko Maciuś zaczął rosnąć że body które mi się wydawały takie wielkie są na niego już dobre i z szafy powyciągałam ciuchy na 3 msce :-)