reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Dzień dobry
Ja juz na uczelni i słucham jakiegoś nudnego wykładu!
Moi Panowie jeszcze śpią!
Aleksy zasnął wczoraj ok 2 i obudził się o 7! Jak tak dalej pójdzie to matka padnie na twarz i będzie potrzebowała chyba liftingu bo zmarszczki cała twarz pokryją :-)

Milego dni

Inka kto rano wstaje temu Pan Bóg daje:-p ja dzisiaj też wstałam mega wcześnie...z reguły jak nie idę na siłownię to wstaję o 10,ale wtedy jest Ł w domku i jak się wygniję za wszystkie czasy:-p

ja tez od 8 na nogach, a ogolnie nocka ok Lenka wstala tylko o 5, zjadla i zasnela:)

Nie moge sie doczekac, az bede mogla dawac Lenusi juz jabluszko, marchewke, kaszki itp a nie samo mleko:) juz nasz dzieci wkraczaja w 3 miesiac a od 4 mozna zaczac podawac, pozniej jakies zupki robic i tak mysle, zeby po woli zalozyc watek z tym czym karmimy nasze pociechy oraz z przepisami, bo jak wiadomo wiele z nas nie ma pojecia jak przygotowac jakies danie dla takiego brzdaca:)

xxasienkaxx2 kurczę jestem w szoku...ta wiara jakaś pieprznięta w mózg...ja tu przy przewijaniu martwie się,czy aby za mocno dupki Małemu nie podnoszę,a ci ludzie dzieciakiem rzucają na wszystkie strony jak lalką...

nikuss jestem jak najbardziej za ;-) Krzyś też jakieś 5 minut temu się obudził i siedzi mi na kolanach i karze pozdrowić cioteczki z BB:tak:

widziałam gdzieś na szybko wczoraj zdjęcia z tej jogi...nawet nie wchodziłam patrzeć dokładnie, to zdecydowanie nie dla mnie:no:

nie wiem co robicie z maluszkami, że one śpią całą noc;-)u nas non stop co 4 godz pobudka...a od dwóch dni ok 5 rano kręcioła, jesteśmy już nieźle zmęczeni, a w dzień nie ma kiedy odespać

przyszła kasa z zusu w końcu, popłacę rachunki, kupię mleko,może coś sobie i po kasie:-Da i karuzelę dla małego- licytuję na allegro, może się uda
u nas jest takie okropne błoto na drogach , że nie ma opcji w ogóle wyjść z wózkiem na spacer!! oby szybko się osuszyło, bo pogoda fajna
miłego dnia!!

reklama
Dziewczyny Emilce chyba idzie ząb! :-D W miejscu gdzie będzie prawa dolna jedynka zrobiło jej się takie jakby białe w środku, no to co innego jak nie ząb? :rofl2:

Ja już mam kupiony żel na dziąsła na wszelki wypadek, bo tato Anielki na 2 miesiące już miał zęba! Jego siostry też tak wcześnie.

Nowy wątek o rozszerzaniu diety faktycznie by się przydał. Ja też już nie mogę się doczekać rozszerzania diety, ale to dlatego, że moja Anielcia strasznie twarde ma kupcie i wydaje mi się, że pokarmy rozwalniające mogłyby jej pomóc.
Na razie nasze modyfikacje diety mają polegać na tym, że mam jej zacząć podawać po troszeczkę mleko z laktozą (teram Enfamil 0-lac), żeby się do niej zaczęła przyzwyczajać.

Do góry