reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Izi kiedy zechcesz ja nie mam jakiś wielkich planów. Sezon budowlany się zaczął i teraz siedzę sama całymi dniami i nocami:-p

reklama
nie będę się wypowiadała na temat tej kobiety o ktorej wspominacie, szkoda na to czasu i nerwów, liczy sie tylko to że można pomóc, niestety w domu przez martwicę na budowach krucho z wypłatą, ale mam sporo ciuszkow po Kamilu i kilka innych drobiazgów tez w domu się znajdzie już przyszykowałam i postaram sie na poczatku tygodnia wyslac. Niech każdy dorzuci cokolwiek co sie moze przydac a bedzie dobrze, wcale nie trzeba wielkich czynów. Cieszę się że ludzie mimo dzisiejszych czasów tak chętnie pomagają, nie wyobrażam sobie nie pomóc dzieciaczkowi który dopiero poznaje i uczy się tego brutalnego świata.

Masz rację Asko:tak:

Izi będę czekać ;-) Dobranoc

Ja mykam nynki bo jutro znowu czeka mnie samotny dzień,więc naginam do wyrka. Dzisiaj śpię z Nicole,bo boje się spać sama:-D

salsik: zasdroszcze i nowej fryzury i wiosny! ja się chyba nigdy nie wybiorę, a przecież u mnie tylko jedno:szok::-D a mimo to jakoś ciężko się z domu zebrać

a co do pochwał to kurcze, jeśli ktoś ich tak bardzo potrzebuje to chyba w głębi siebie nie czuje się dobrym człowiekiem, smutne troche :( ja pamietam jak dostaliśmy pelno rzerzy dla Mikiego, jeszcze przed porodem i wiedzieliśmy, że az tyle nam nie jest potrzebne- zrobiliśmy paczkę, daliśmy ogłoszenie o oddaniu za darmo, po piętnastu minutach zgosili się chętni, paczkę przekazaliśmy, ogłoszenie już niaktualne usuneliśmy i koniec- żadnego tematu z podziekowaniami nawet nikt nie oczekiwał

kurcze, Mały znaowu obudzil sie o 6 rano:confused2: no, ale nie ma co narzekać, póki co jeszcze leży w łóżu i gada ze ścianą, więc mogę się zmobilizować do wstania :-D

dziewczyny mam pytanie, jak wasze zwierzaki zareagowaly na dzieciaki? Są w ogóle nimi zainteresowane?

Dzień dobry:-)
My juz tez nie spimy!
Ankubator mam w domu kota i psa i zero zainteresowania dzieckiem z ich strony! Pies zauważył ze to COŚ żyje dopiero jak Mały zaczął płakać chyba w 2 dobie po wyjściu ze szpitala! A dla kota dziecko kojarzy się chyba tylko z nowymi miejscami do spania: kosz, łóżeczko, wózek, fotelik, mata, bujaczek... Ale mysle ze za jakieś pól roku to się zmieni i będzie uciekał gdzie pieprz rośnie jak Akeksy mu zrobi "kizia mizia" :-)

Inka, Ankubator mi dzisiaj dzieciaki pozwoliły się wyspać i bez pobudki od 23 do 8.20:-),tyle tylko,że z racji,że boję się być sama w domu jak Ł jest w pracy na noc to zasnąć nie mogę....

W ogóle ten mój biedaczek wczoraj o 4 rano wstawał,a kładł się dzisiaj o 3.30 spać,na 10 musi być z powrotem czyli o 8 musi wstać,a spał dzisiaj u ojca bo od ojca mają na budowe jakieś 80-90 km,a z Poznania jakieś 150:baffled: już widzę jak dzisiaj wróci to padnie mi jak betka...

reklama
Pomocy! Co przy karmieniu mogę wziąć na przeziębienie?

Ankubator mój kot wykazuje niewielkie zainteresowanie dzieckiem, bardziej wlasnie lozeczkiem, przewijakiem...

Do góry