lysa_d
Fanka BB :)
No I u nas co tygodniowa powtorka z rozrywki Ben ma 38.8 temperatury ehhh :-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mam nadzieję że jakoś się dogadacie. Trzymam kciuki.Hejka)
Wszystkim solenizantom zdrówka i sto lat dzieciaczki
Nie udzielam sie ale staram sie wieczorem czytać co u Was i zagladac na zamkniety
Nadal jestem u rodzicow, tym razem jakos lepiej jest, mama nie zrzędzi i nie udziela non stop rad- wiec jest ok,
U mnie z moim M zawirowania-kurcze jest źle-padło nawet słowo rozwód z moich ust, nie wiem jak to ogarnać- przyjeżdza w sobote i bedziemy rozmawiac-jest przecież Ola-dla niej jest wspanialym ojcem....
Trzymajcie za mnie kciuki,zeby mnie nie poniosło podczas rozmowy w sobote
Mła-współczuje nocki, oby to był jednorazowy wyskok,
Inka- tule, ale dobrze zrobilaś z tym tortem-czasem mam ochote też tak zrobic,
Netka-myśle o Was codziennie, bedzie ok,trzymaj sie
Maxwell-dobrze ze juz sie przeprowadzilaś i do nas wracasz
papayko- oby z Twoim M nastały lepsze dni, nie ma nic gorszego niż milczenie,
Nastazja-oby ta noc była lepsza
U nas tez liche noce wiec ide spac-dziasła spuchniete, slinotok po pas ida czwórki,
miłej nocki
Tak jak dziewczyny pisały :efferalgan bo viburcol jest na uspokojeniePowiedzcie co lepiej dac malemu na noc viburcol czy efferalgan w czopkach?