reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Mała dzisiaj przeszła sama siebie-jestem tak padnieta ze jak mąż zaproppnował lampke wina i cukierki to mimo ze sie odchudzam to wypiłam to wino i wchłonełam prawie paczke cukierków-ha dieta dukana idzie przynajmniej w dniu dzisiejszym w zapomnienie-dzisiaj mialam dzien proteinowy ktory zakonczył sie mega obzarstwem cukierkow wiec ide spac.

Maz łaskawie kazał mi dzisiaj spac w salonie a on z małą bedzie spac-rany wyśpie sie, trzeba korzystac:-)

reklama
Maleństwo- ja jak robię ciacho na urodziny to potem je kroje i tez leży na paterze przez dłuższy czas i jest ok tzn robi się bardziej miękkie ale nie rozpuszcza się czy rozwiala.

Mikolaj odwiedził dzieciaczki i frajda na całego chociaż dla Zulki lepsze były torebki po prezentach niż zawartość :cool2:

Sosnowiczanka-lalki monster to najwieksza furora obecnie:sorry2:

Mikołaj (czyt.mama) kupił Młodemu stolik edukacyjny FP i co??? Nic!! Zero zainteresowania! Wiecej radochy miał z autka (metalowe pudełko po piernikacch) które dzis znalazłam wsród ozdób choinkowych...
Dobrze ze towar można oddać do 30dni...
Byliśmy dzis na sali zabaw, gdzie był Mikołaj. Reakcja Młodego-ryk masakryczny. Mamy 2 fotki, jedna ok a na drugiej widać ryczacego Młodego, który ucieka z kolan Mikołaja do taty :-(

Spokojnej nocy!!

Hej:)
Młody dopiero teraz postanowil isc spac :baffled::wściekła/y::no: masakra jakas... Padam na łeb, poczytam was jutro. Do pracy wezmę lapka, zamierzam sie tez ufarbowac, na jutrzejszy roczek, no zobacze co z planow wyjdzie...

AAAAAAAAAA M zrobił tort :-) Jutro zrobię fotke to wam kleję :)

Urodzinowy buziak dla rocznej dzis Anielci!!!

Spadam spac:)

pierwszy_rok.jpg

ALANEK, MICHAŚ ORAZ ZUZIA I ALICJA- STO LAT KOCHANI!!!

Nasz wczorajszy dzień z wrażeniami zaowocował prawie nieprzespaną nocką przeze mnie:baffled: Najpierw coś nie mogłam zasnąć, potem mały się kręcił, o 2 się obudził i 1,5 godziny siedział, stał itp....potem po 5 zaczął łkać przez sen i pobudka z płaczem o 5.30...ehh
Dzisiaj moja mama ma wolne i Bartek już u niej, bo mam masę roboty.
Miłego i spokojnego dnia !

Hej.

Ja sie melduje tylko, nocka licha bo Marika cos plakala teraz Marika spi ale za to Fabian nadrabia jeczeniem;/

Piekna pogoda za oknem. Sypie snieg.

A ja dzisiaj zamierzam sie uczyc bo jutro mam szkole i egzamin..

Miego dnia.,

Buziaczki dla Małych Solenizantów!!!Michaś, Zuzia i Alanek - 100 lat!!
Bueee, śniegu pełno i jeżdzi się nie ciekawie. Nie mówiąc o tym że trzeba non stop odśnieżać.
Ale mężol wraca z delegacji więc jest pięknie:cool2:

reklama
dzien dobry!!!

Dorotar, ja tez nienawidze tych lumpow pod marketami, u mnie tez okupuja parking pod Kauflandem i sasiednia Biedronka, kiedys jednemu tak wygarnelam, ze od tamtej pory zaden do mnie nie podchodzi, za to za moja mama sie snuja, jak cienie, a ona juz zaczyna sie ich bac. Ktos powinien cos z nimi zrobic, bo nie zachecaja klientow.

Inka, ja tez cala "mlodosc" nastoletnia bylam blondynka, teraz, jak patrze szczegolnie na Nastazje i Ciebie, to ciagnie mnie do blondu, ale wiem, ze za tydzien-dwa zalowalabym, fajnie jest w blondzie, a jakos szlachetniej i bardziej kobieco sie czuje w brazach, M. tez chyba woli mnie w ciemniejszych wlosach ;)) ostatnio mnie prosil zebym juz nigdy nie farbowala wlosow na takie jasne kolory :)

U nas najlepsza zabawka ostatnio sa kapcie mojego M.! Kuba siedzi i zaklada je sobie na stopy i ma radoche, poza tym z prawdziwych zabawek to hitem od samego poczatku jest muzyczny stoliczek edukacyjny, nie znudzil sie do dzis, ulubiona zabawka Q. lubi tez bawic sie owocami, jakblami, pomaranczami, buduje z nich jakies konstrukcje, toczy po podlodze. Zabawki same z sobie sa nudne.

Lysa, czy ten krem smietankowo-czekoladowy, na ktorzy wrzucilas przepis nada sie do przelozenia biszkoptu? Violett, Ty tez go robilas?

A u nas nasypalo przez noc z 30cm sniegu, jest pieknie! :) M. rano zasuwal z lopata, az milo ;))

Do góry