reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Violett- ojej, biedna mała ,zdrówka dla Mariki
Dorotar- zdrówka i dla Was dziewczynki i kurcze żeby młody Ci sie nie rozłożył
agapa- ja też w końcu musze zacząć ćwiczyć
asko- brawo dla Karolci

Intrygujecie mnie z tym Greyem ! Nabędę i przeczytam żeby mieć swoje zdanie. Nie lubię romansideł ale może to jest jedyne w swoim rodzaju ? Teraz czytam II część sagi o wampirkach i polubiłam usypianie Kasi. Zamykam sie w jej pokoju po ciemku i czytam podświetlając sobie latarką z komórki a młoda kokosi sie w łóżeczku dotąd aż zaśnie. Ostatnio tatuś mnie przyłapał...zasiedziałam sie, a ona już dawno spała :-D
Ja już umówiłam się z P. i pow. że będzie się dziećmi zajmował a ja na spokojnie będę mogła sobie poćwiczyć.

Ja znowu mam temperaturę-niecałe 38st, ale czuję się nawet w miarę:-)

Jutro jedziemy po pieluchy dla Mikusia bo dziś zauważyliśmy że się kończą, a przy okazji wpadniemy do Roosmana

reklama
Witamy sie wieczorowa porą...

Młody spi, M gra z kumplem w Xboxa a ja mam chwilke na BB:)My niestety z Alusiem zostajemy w Sylwka sami M juz idzie do pracy na 18 i moze przyjedzie na 12 w nocy na picolo wzniesiemy toast i pojedzie spowrotem do pracy...

Dorotar-zdrówka dla dzieciaczków i dla Ciebie !!!

Rojku-wlasnie co do zgrzytania to Alan tez tak robił na poczatku jak mu wyszły zeby teraz sie chyba przyzwyczaił:-D

Ide jeszcze was poczytam zobacze co tam w necie:p

Nastazja, u nas na zaczerwienienie (bo odparzen takich prawdziwych nigdy nie bylo) najlepiej dziala wlasnie masc Alantan Plus lub stary dobry Linomag. Mam tez probke Sudokremu, kilka razy uzylam i tez sie sprawdzil.

Kupinosia, wspolczuje efektow podjadania :) mam nadzieje, ze juz sie lepiej czujesz.

zdrowka dla wszystkich chorowitkow!

mam pytanie, czy ktoras z Was szczepi malucha na meningokoki?
My sie wybieramy na to szczepienie pod koniec stycznia.

Sosnowiczanka Inka Lysa ja dziś rano skończyłam czytać i się tylko wkurzyłam, bo nie mam kolejnej części a kończy się tak, æe chce się wiedzieć co będzie dalej!!!
Inka trochę niepoważna ta firma-sklep-nie odpisują na e maile... maja gdzieś klienta...
Kota my nie szczepimy... myślałam o tym ale moja siostra rozmawiała ze swoim pediatra w USA i on powiedział jej, ze szczepiłby tylko na pneumokoki... rota tez by odpuścił.

Nie mam co robić- skończyłam czytać książkę.... Brat jutro wraca do Poznania ale przyjedzie znów za 2 tygodnie ;)) będzie miał przerwę w pracy. Ferie ;P
MA KTOŚ W PDF KOLEJNA CZEŚĆ GREYA?
NINKA posiada już prawieeeeee 4 zęby. dwie jedynki się przebiły na gorze, jedynka na dole jedna już była i teraz rośnie druga ;):-D
Siora mi przesłała fotki swego nowego domu, pociekło mi po nogach z wrażenia, jestem zazdrosna ;):-D
Idę szukać Greya na PDF

Netka Gratuluje zębów! dobrze ze piszesz, muszę drugą częsc kupic zanim przeczytam pierwszą :D

Kota na meningokoki nie szczepilam jeszcze Alanka ale zamierzam to zrobic. A czemu macie refundacje? U nas tez jest? Gdzie sie dowiedziec? A na ospę nie bede szczepic, chyba ze w wieku 12-14 lat, jesli do tego czasu nie bedzie mial.

Dziewczyny dziękuje w imieniu Zuzinki.
Dzien pełen wrażeń ale baaaardzo udany.
PW kościele super. Zuza wszystkim machala i mimo ze biegałam po całym kościele to było ok. Na koniec błogosławieństwo i Zulka jeszcze cchciała żeby ja pochlapał kksiądz:-)
Obiad pyszny, potem torcik, ciasto i na koniec deser lodowy. Posiedzielismy prawie 3h i wszyscy wyszli najedzeni i zadowoleni.

Zastanawiam się nad tym Greyem czy mam tyle czasu i mogę zarwać nocki żeby go cczytać :cool2:

Co do szczepień to ja nie szczepie na nic dodatkowo. Kami tez nie szczepiłam. Jestem na nie.

Dziewczyny mam druga cześć greya w pdf-mozna sobie wydrukować albo czytać na kompie jak ktoś nie ma kindle. Znalazłam na chomiku i teść mi pobrał i przesłał jak ktoś chce to dawać znac-przesle e mailem ;)

reklama
Powiem wam ze książkę to ja lubię czytac leżąc w łóżku, czytając na kompie jakos sie męczę....

Moj loboz ani nie wybiera sie spac! No ale co sie dziwic jak drzemkę mial od 15 do 17... :( A grey czeka :wściekła/y:

Do góry