dorotar110
Fanka BB :)
Ech Kacperek nic lepiej tylko marudny bardzo jest, gorączkuje co jakiś czas i bardzo dużo śpi przez tę chorobę, mój mały biedaczek.
Niech mu to szybko mija.
Amela już ok, czasem ale to już rzadko zakasła sobie, o przedszkole sięjuż upomina i w domu małpiego rozumu dostaje.
Ja dziś pół dnia sprzątałam i przemeblowanie robiłam w pokoju naszym by jak Kacperek wyzdrowieje to zacząć go dawać spać na noc do łóżeczka.
Śniadanko zjadałam dziś po 14 dopiero bo jak za robotę się wziełam to tylko od rana dwie kawki wypiłam.
Teraz odpoczynek, a jeszcze tylko później szybki obiadek zrobię, spagetti dziś.
IZI współczuję rozwalenia telewizora, ajć dzieci to mają szalone pomysły, nieźle musiał rypnąć w ten telewizor.
Ha ha co za typ, kobieta z sercem do niego a on ją miał gdzieś ha ha padłam.
Niech mu to szybko mija.
Amela już ok, czasem ale to już rzadko zakasła sobie, o przedszkole sięjuż upomina i w domu małpiego rozumu dostaje.
Ja dziś pół dnia sprzątałam i przemeblowanie robiłam w pokoju naszym by jak Kacperek wyzdrowieje to zacząć go dawać spać na noc do łóżeczka.
Śniadanko zjadałam dziś po 14 dopiero bo jak za robotę się wziełam to tylko od rana dwie kawki wypiłam.
Teraz odpoczynek, a jeszcze tylko później szybki obiadek zrobię, spagetti dziś.
IZI współczuję rozwalenia telewizora, ajć dzieci to mają szalone pomysły, nieźle musiał rypnąć w ten telewizor.
Dorotar no wlasnie nie chcial, a ja szczerze i od serca chcialam mu nalac kielicha![]()
Ha ha co za typ, kobieta z sercem do niego a on ją miał gdzieś ha ha padłam.