Smerfetka*
Fanka BB :)
Jejku jak Wam zazdroszcze ze mozecie jesc , ja dzis zjadlam 2kanapki , 400gr truskawek i kawalek lososia z piekarnika i to wszystko 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brak mi póki co pomysłu na jutrzejszy szybki obiad...hmmm....może coś mi się przyśni
No i kciuki trzymam za chłopczyka;-) A czereśnie też u nas już są....prosto z Francji;-)
I kciuki za dobre wyniki badań już trzymam;-)
:-) Tez mi z owoców najlepiej wchodzą
:-)
Powodzenia jutro! Mój synek waży prawie 12kg (jest wysoki też, bo ma już 98cm) i staram się nie nosić, ale wiadomo, nie da się tak całkiem nie nosić. Więc dopóki nic się nie dzieje biorę go, ale na krótko. W poprzedniej zagrożonej ciąży miałam zakaz noszenia, ale wiesz jak jest...czasem musiałam i jakoś to było. Na pewno noszę jak najmniej. Tym bardziej, że Twoja córcia już spora i możesz jej wytłumaczyć troszkę o co chodzi;-) Unikaj jednak noszenia ile się da. Odwróć uwagę, usiądź z nią....dasz radę
Bo ten spadek wagi...brzmi nie ciekawie. Uważaj na siebie

Kciuki trzymam oczywiście! Ahhh jak fajnie,że już jutro zobaczysz swoje szczęście

Napiszesz jaki to model?
O szkodliwości drożdży w ciąży nigdy nie słyszałam, więc piecz chlebek i jedz na zdrowie. Taki domowy...mmmm....pycha. I wrzuć przepis na wątek dietowy;-)
U mnie waga spadła 2 kg, ale mnie to bardzo cieszy:-)
Dziewczyny smaka robią,że hej
Bidulka mała umęczy się....strasznie przeżywam jak dzieci chorują. Za życzenia dla córci dziękuję ślicznie
I masz rację...przejmuj stery z tą listą, bo chyba nikt już Perrie nie uwierzy
A na tym etapie wszystko w porządku?
Super,że znalazłaś sposób na mdłości! Ale najlepiej niech idą precz!
a jaka to decyzja, bo nie mogę znaleźćPerrie - w koncu jakas dojrzala decyzja.