reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Słonkoonline- i jak wyszły Ci Kochana te badania? Wszystko dobrze? Kurcze z tego wszystkiego zapomniałam zapytać kiedy odebrać wyniki.

Anncka- a jak u Ciebie z wynikami? Ok?

reklama
Witam Was dziewczyny!

Agulka - trzymam kciuki żeby wszystko było ok. A Ty staraj się za dużo nie denerwować,bo to nic nie daje a może się odbić na ciąży. Choć wiem, że ciężko jest nie myśleć i się nie denerwować... I dobrze, że trafiłaś na dobrego lekarza. To już jest coś :)

Fimka - super, że u Ciebie też wszystko ok. I jaki duzy twój dzidziuś :)

ewelinka - super wieści:) Trzymam również kciuki za dobre wyniki.

anula - ja już robiłam te badania typu mocz, morfologia, toxo itd. JA to chyba jedna z pierwszych, bo termin mam na początek grudnia. Teraz lekarz zlecił mi TSH, FT4 i HBV.

Ja dziś na obiad zrobiłam sobie gotowe pyzy - nie chciało mi się robić a mąż ma kotlety z wczoraj...
Co do testów i badań to mam umówioną wizytę na 21.05. Będę wtedy robiła USG z określeniem przezierności itd. NA razie z badań dodatkowych z krwi zrezygnowałam (mąż za bardzo nie chciał a ja mam mętlik w głowie). Jak z USG wyjdzie coś niepewnego lub niepokojącego to najprawdopodobniej zrobię bad. z krwi.

Jagoda ma rację trzeba napisać.OOO widze, że już wysłana. Fajnie czarna, że zadziałałaś szybko żeby pomóc kobitkom:-)

Estranea dzięi wielkie. Wiem, że nie mam wpływu na pewne sprawy za bardzo. Muszę się trzymać.

Ja badania idę robić we wtorek: morfologia, mocz, Toxo., o. coombsa, glukoze i coś tam jeszcze. Pewnie jak będzie wszystko dobrze to na wizycie dr wypisze mi kartę ciąży.

Jestem po obiadku. Dziś na stole królowały gołąbki babci Franiuli :-). Mniam mniam

Ostatnia edycja:
Jagoda ma rację trzeba napisać.OOO widze, że już wysłana. Fajnie czarna, że zadziałałaś szybko żeby pomóc kobitkom:-)

Estranea dzięi wielkie. Wiem, że nie mam wpływu na pewne sprawy za bardzo. Muszę się trzymać.

Ja badania idę robić we wtorek: morfologia, mocz, Toxo., o. coombsa, glukoze i coś tam jeszcze. Pewnie jak będzie wszystko dobrze to na wizycie dr wypisze mi kartę ciąży.

Jestem po obiadku. Dziś na stole królowały gołąbki babci Franiuli :-). Mniam mniam

Trzeba sobie pomagac :-)

Ja juz mam karte ciazy porownywalam z ta co dostalam w 1 ciazy fajne wspomnienia :)

Slonko oj nie raz zamiast schabowych rozmrozilam piers ale u mnie wtedy jest problem bo m nie zje kotletow z piersi ;)
Ja wkoncu nie pojechalam do myjni tylko poszlam spac :p

Hej laski moje kochane :) a ja dzis zjadlam skrzydelko z kuraka :) pierwszy raz od kilku tygodni zjadlam miesiwo pieczone. A teraz moja psiapsiula namawia mnie na kfc... pojade ale zjem cos z orientalnej restauracji bo po kfc mam czesto biegunke :D

Dzisiaj pierwszg raz wiotowalam rano i teraz jest oki, a do tej pory ranp bylo oki a popoludnia to masakra. Dzisiaj tak wymiotowalam, ze wparowalam na Msze szkolna rowno z dzwonkami na rozpoczecie mszy :)

Jade dziewczyny, pewnie wroce pozno wieczorem bo i chce mojego misia gdzies zabrac i cos mu kupic (ma dzis urodzinki)
Buzka :)

Acha... moj tel to LG 7 II

reklama
Do góry