reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

My sie zastanawialismy nad testem na plec z racji tego ze kazda corka urodzi nam sie zdrowa natomiast chlopiec bedzie albo zdrowy albo chory czyli 50 % szans. Jednak czas oczekiwania jest nieadekwatny do ceny i w ogole bez sensu.
Wiecie co robie wlasnie? Ogladam mecz :) ooo wlasnoe Chile strzelilo bramke :)

reklama
My sie zastanawialismy nad testem na plec z racji tego ze kazda corka urodzi nam sie zdrowa natomiast chlopiec bedzie albo zdrowy albo chory czyli 50 % szans. Jednak czas oczekiwania jest nieadekwatny do ceny i w ogole bez sensu.
Wiecie co robie wlasnie? Ogladam mecz :) ooo wlasnoe Chile strzelilo bramke :)

A kiedy bedziesz miala okazje sie dowiedziec? Kiedy masz usg?

Pewnie dopiero pod koniec lipca. Mialam genetyczne 12 czerwca ale nie byl w stanie powiedziec co, a zgadywac nie chcial. Po 20 lipca bede miala 4d tocmkze wtedy bedzie cos widac :)

Cześć! ja jak zwykle witam się wieczorkiem.
Dziś strasznie chciało mi się spać w dzień. Myślałam że zasnę w pracy przy biurku. To była mega męczarnia... Na szczęście mąż dość szybko wrócił z pracy i zabrał Kubę na plac zabaw a później zrobił zakupy. A ja mogłam sobie pospać :)

co do brzucha, to ja też mam niewielki. dopiero zaczyna być widać, ale w pracy nikt nie odważył się zapytać czy jestem w ciąży :p

olushia - ja poznałam płeć 2 dni temu na wizycie, czyli na początku 17 tc. Ja się zapytałam gina czy widać płeć, sam chyba by nie powiedział.

ulenka - ja też nieraz mam takie dni, że mnie wszystko wkurza a na koniec płaczę - właśnie z bezsilności i rozdrażnienia. Także trzymaj się i nie poddawaj. Zawsze następnie dni są lepsze.

cypryda - obyście zwalczyli szybko tą opuchliznę.

pocahontas - ja w pierwszej ciąży chodziłam na szkołę rodzenia. Miło wspominam ten czas. byłam wtedy zielona jeśli chodzi o opiekę nad dzieckiem i poród itd. także mi to sporo pomogło, choć wiele rzeczy robiłam przy noworodku też intuicyjnie (albo tak mi się wydaje :p). Do tego fajne dziewczyny były w grupie, więc miło spędzałam czas. Moja szkoła był darmowa.

Lilli20 - u mnie z nuba wychodziła raczej dziewczynka - a będzie chłopak.

czarna - super że wszystko ok. Co za durny lekarz, tyle strachu się najadłaś...

Ja też oglądam mecz, tzn. leci w telewizji a ja siedzę na kompie :)

Witajcie przepraszam ze nic niepisze ale niemam neta znowu ...podczytuje po nocach was Dzis moze sie dowiem kiedy moj telefon wroci z serwisu od zeszlego poniedzialku :) pozdrawiamy

Wiecie co mnie denerwuje?! Jak siedzac w przychodni inni rodzice pozwalaja swoim pociechom urzadzac plac zabaw z wyscigami! Czemu ja moge pilnowac swojego dziecka a inne biega miedzy krzeslami, traca mnie i wogole. Raz dwa ale godzine tak? Az musialam zwrocic uwage dopiero go zgarnela. Brr

Pisze z telefonu i juz mi sie to nie podoba :-/

Czarna bardzo dobrze, ze masz możliwość przebadać sie bez ryzyka dla dziecka. Może i Polska kiedyś do tego dojrzeje. Dlatego korzystaj, a będziesz spokojniejsza.

Co do dzieci doskonale Cię rozumie. Ja potrafiłam nauczyć swoją córkę, ze idąc klatka schodowa mówimy szeptem, bo bardzo sie niesie i przeszkadza innym. Sąsiadka ma trójkę dzieci. Jak puści tą szarańcze na korytarz, nieraz mam pobudkę o 7 rano. Nie pomagają prośby, bo usłyszałam, ze cisza nocna kończy sie o 6. Ale odgryze sie. Przyjdzie czas...

hej

ja po wizycie, napisalam na odpowiednim watku:tak:

dziewczyny a Elka-82 cos pisala? cos mnie ominelo? bo napisala mi wiadomosc, zebym ja wykreslila z listy, bo u niej nie bedzie happy endu:-(

reklama
Do góry