reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Wieczór ach to ty wybaczcie ale mój diabelek :angry: tak mi dał dziś popalić ze nie mam siły na nic. Nie przetłumaczyłam przepisu bo niemal mi usiąść jak spał ja z nim wiec jakby były pytania to pomogę :()

reklama
Witam was z rana, u mnie upały egipskie od rana, obawiam się tylko ,bo od wczoraj dzidziuś się nie rusza, już próbowałam różne metody i nic.. znów się zaczyna :-) po usg tydzień spokoju, potem znów pojawiają się obawy :rolleyes:

a czy ty uważasz ze moje ciagle sie rusza??? zabeczki nasze jeszcze malutkie sa. nie przejmuj sie i wyluzuj.

Witajcie po weekendzie ;) jeszcze nie udalo mi sie was nadrobic ale dzisiaj na pewno to zrobie :) caly weekend spedzilam przygotowujac do, uczestniczac w i sprzatajac po wieczorze panienskim mojej siostry ;D wytrzymalam do 2 co ostanimi czasy jest dla mnie wielkim sukcesem :p w watku zamknietym dodam fotke :) a tymczasem ide jakis obiadek szykowac.
buziaki

Madzia oby mój Synuś dawał mi tyle siły co Twoje dzieci ;-) no wczoraj się nie odzywałam bo rano leżakowałam, potem poszliśmy do moich rodziców i wróciliśmy dopiero wieczorem. Aczkolwiek czytam na bieżąco ;-)

Anncka ale fajnie uwielbiam wieczory panieńskie jednakże u mnie się żaden w najbliższym czasie nie szykuje....

Witam sie i ja.
kurcze ale upal,nie ma czym dychac:errr: poczytalam i sil nie ma na razie by odp. wybaczcie. dopiero wrocilam z zakupow i czuje sie jak bym sie nie czula. glowa cisnie,duszno buuu. a powiedzcie jakie tętno jest ok? bo mialam dzis takie cisnienie 100/50 tetno 77

Anncka ale Ci fajnie z tym panieńskim. Dobrze się bawilas? :-)

Ewelinka sama zobaczysz ile będziesz w stanie wytrzymać dla swojego synusia ;-)

Ulcia ja mam wiecznie niskie ciśnienie i niski puls. Wiele kobiet ma tak w ciąży. Moje ciśnienie to często 80,90/60,50 także Twoje jest nawet ok. No może ta różnica między dolnym a górnym ciut za duża,ale to pewnie wina upałów. Dużo dziś odpoczywaj ;-)

HEj:)
Matko jak gorąco, chyba się topię....
JAk macie wolne ręce, to trzymajcie kiuki, dziś wizyta o 18.30:) Zewałam się dziś i poleciałam do gabinetu o 10.30, bo moja gin tak bazgrze że myślałam że napisała mi na 10, a to się okazała 18:)

Słabo ostatnio u mnie z udzielaniem się, trochę lepiej zaczęłam się czuć, powoli zaczynam sprzątać itd.

Hormony buzują, zła jestem non stop, z mężem to wogóle lipa, juz takie kłótnie są, że coraz częscviej spimy w odzielnych pokojach. Nie wiem czy to przez moją ciążę, czy faktycznie jest winny. Nic nie robi, tyle rzeczy w mieszkaniu do zrobienia a on nic. NIe wiem tylko czy to ja tak odbieram czy to obiektywne. W każym razie mam go dość.

Teściowa jeszcze swoje dołoży, ciągle tylko słyszę że powinniśmy siedzieć u nich cały weeknedy, czy ona myśli że jedynym naszym celem w zyciu jest spędząc każdą wolną chwilę ze starymi prykami i słuchać jej zrzędzenia...? Jedzie na miesiąc do sanatorium, to kazała nam się do niej do domu wprowadzić na ten czas... Powaliło ją ostro. I jeszcze dogryza, jak ja to strasznie tyję, a od kwietnia przybylo mi 2kg tylko:-D
Sorry za takie smęty, ale złośc mnie roznosi.:angry:

Aco do cisnienia gabinetowego w 1szej ciązy siegało zazwyczaj 150 wzwyż:D

reklama
Do góry