reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

reklama
Renia tak córa mi mówi ze będzie pomagala przewijala,ale mimo to jakoś sie boje bo raz jest aniol a raz diabel,czasami nie daje rady jest strasznie zawzięta i lubi zeby bylo jak ona chce. Boje sie ze będzie miala mój charakter;) bo maz to spokojny. Malo tego jak wpadnie na genialny pomysł wlasnie mi opowiada ze jak dzidzia nie będzie sie chciala z nią bawic to do lozeczka jej klocków nasypie:szok: za tydzień jedziemy na parę dni do R siostry niedawno urodzila moze zobaczy blizej jak to jest będzie pomagala ti zrozumie jakie to malenstwo...

Anula, będę robić jeszcze 1 połówkowe bo mi przysługuje ;) Firma płaci sporą kasę za prywatną opiekę lekarską, to chcę skorzystać. Taki mój wymysł, nie zalecenia. No i kolejna okazja popatrzeć na Piotrka :)
Za wczorajsze badanie zapłaciliśmy 260 zł i nie będę swojemu lekarzowi ich udostępniać.

no jestem ,wszystko czeka na wizytowym:-) nie ma nic piekniejszego jak uslyszec,ze dziecko ktore sie nosi w łonie jest zdrowe. pękam z zachwytu.

A kruszka pewnie teraz w gabinecie siedzi. Juz nie moge sie doczekac od niej wiesci

Ostatnia edycja:
Ulenka - gratulacje udanej wizyty. Ja sama mam jeszcze tydzien czekac. Ale jakos na spokojnie to przechodze, pewnie im blizej tym bardziej sie nie bede mogla doczekac.
Ja mam mega ochote wpasc w szal sprzataniowy, ale pamietam ze ostatnim razem zakonczylo sie to bolem kregoslupa. w ogole w nocy z czwartku na piatek ledwo spalam bo mnie brzuch bolal i nie bylam w stanie sie ulozyc. Spanie na lewym boku w ogole nie wchodzilo w gre. I caly piatek mnnie kregoslup bolal az wyszlam wcżesniej z pracy bo nie dalam rady siedziec. A dzisiaj nic na cale szczescie. Dzidzior caly czas sie nie odzywa, czasami mam wrazenie ze moze to juz to ale to takie pojedyncze sytuacje max 1 na dobe.
Mam cala rekalmowke sliwek japonskich od rodzicow i planuje jakies powidlo zzrobic. Nigdy jeszcze nie robilam, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Kruszka- czekamy z niecierpliwoscia!

Gosia moja córcia też ma charakterek, ale po tatusiu :-) zawzięta, uparta, ale i pomocna, kochana. Tylko musi byc po jej myśli. Ale była pierwsza córcia i wnuczka w rodzinie i rozpieszczona z lekka. Ja to wiem. Ale musimy jakoś poradzić. Moja bratowa rodzi w listopadzie, więc Maja będzie miała też przedsmak tego co ją czeka.
Zanag ja w I ciąży też chodziłam równolegle do dwóch lekarzy. Teraz już mi się nie chce :-) A i spokojniej podchodzę do II ciąży.
Udanej zabawy

Miała moze którąś z was taka sytuację że przy gwałtownym wstaniu zabolał was ostro brzuch? Ja wstajac z krzesła poczułam takie klucie w podbrzuszu które trwało kilka sekund... Ból odpuszal jeszcze kilka chwil i teraz jest ok ale bardzo się zmartwiłam :-(

Witam
Ja już posprzątałam teraz sie musze ogarnąć i jedziemy nad wode bo oszaleje z tego gorąca w domu.

Renia ja bym bez zastanowienia kupiła ten wózek jeżeli jest w dobrym stanie bo sama chce kupić Xlandera i u mnie z 2tysi jest przecenione na 999 tylko ja nie jestem na 100 pewna czy ja go chce to bedzie u mnie najtrudniejszy zakup bo jednak dziecko ok 2lat bedzie w nim jeździło a moja JUla wyła jak ja sie do wózka wkładało i jak miała rok i dwa miesiace zaczełyśmy chodzić bez wózka i teraz sie boje że znowu wybiore zły wózek i dziecko bedzie w nim płakało.

Trzymam kciuki za połówkowe Kruszki

reklama
anncka ja tak mam i to dosc czesto,czy przy wstawaniu,czy przy przekladaniu sie z boku na bok podczas lezenia,czy chociazby gdy chodze. łapie ostre klucie w podbrzuszu,ktore po kilku a nawet kilkunastu sek mija. Ale ja mam tak od poczatku ciazy i wlasnie z tego powodu mam brac luteine.
jeszcze gin mi pow ,ze zawsze jak takie cos poczuje to mam sie polozyc jesli to mozliwe,lub usiasc i odpoczac,nawet z godz w spokoju posiedziec.

Ostatnia edycja:
Do góry