Dziewczynki mam pytanie do tych co biorą luteine, właśnie wrocilam z apteki i się przerazilam zawsze za opakowanie placilam około 3-4zl a teraz 28,58 zł .. Kiedyś przez przypadek przeczytalam na innym forum ze refundacja jest tylko do 20-22 tygodnia ale teraz nie mogę tego znaleźć i zastanawiam się czy to prawda czy przypadkiem tym razem zle lekarz wypisał mi receptę...
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Olushia lekarz Ci zle wypisal recepte niestety i na szczescie ,bo gdyby miala byc taka cena to ja piorkuje heh ja tez biore luteine i tez place 3z groszem i jest to cena ktora obowiazuje przez cala ciaze (o ile lek wypisze ok) na nast wizycie zwroc uwage by dobrze wypelnil.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
ja to nawet kilka razy lute dostalam gratis od mojej gin :-) A biore bo miewam bole w podbrzuszu i ostre klocia,nawet zdarzaja sie takie przy ktorych kroku dac nie moge i musze wtedy np stac z 10minut w bezruchu (obojetnie gdzie akurat sie znajduje haha) ,ale jak jestem w domku i mnie zlapie to klade sie i szybko przechodzi.Z pierwszym dzieckiem mialam tak samo ,tylko ze wtedy od 22 tc synek byl bardzo nisko polozony i musialm od polowy do konca ciazy lezec.
Dziewczynki mam pytanie do tych co biorą luteine, właśnie wrocilam z apteki i się przerazilam zawsze za opakowanie placilam około 3-4zl a teraz 28,58 zł .. Kiedyś przez przypadek przeczytalam na innym forum ze refundacja jest tylko do 20-22 tygodnia ale teraz nie mogę tego znaleźć i zastanawiam się czy to prawda czy przypadkiem tym razem zle lekarz wypisał mi receptę...
Olushia, sprawdź na opakowaniu jaką lutkę gin Ci przepisał, ja taką cenę płaciłam za doustną a za dopochwową płacę właście 3 z czymś. Ta doustna była dla mnie nie do dźwignięcia. Ja biorę ze względu na to, że lutka ma działanie zapobiegające skurczom macicy.
Dziewczynki dziękuję każdej z osobna za tyle dobrych życzeń! Jesteście nieocenione! :*
Anulko, wszystkiego najlepszego! Późne ale lepiej późno niż wcale
Witajcie wieczornie, widzę, że farby i kolory na tapecie. U nas zacznie się w przyszłym tygodniu, na razie tylko pokoje - Ninki i sypialnia. U Ninki będzie raczej jeden kolor, jeszcze do końca nie wybrałam, ale będzie jakaś złamana biel,w sypialni zieleń na życzenie męża. I tu chyba już dwa kolory jasny i ciemny. Podoba mi się bardzo zestawienie turkusu z szarym ale niestety nie mam gdzie na takie kolory pomalować.
Ja dziś byłam z córką na małej wycieczce. Nachodziłam się jak cholera, bo później jeszcze latałam po mieście za piżamką. Pachwiny mnie bolą i każdy krok sprawia ból. Maluchy na szczęście fikają więc jestem spokojna. Ninka dziś śpi u babci więc mam wolną chatę bo męża też nie ma, leżę już w łóżku. Jutro śpię do 10.
Olushia, sprawdź na opakowaniu jaką lutkę gin Ci przepisał, ja taką cenę płaciłam za doustną a za dopochwową płacę właście 3 z czymś. Ta doustna była dla mnie nie do dźwignięcia. Ja biorę ze względu na to, że lutka ma działanie zapobiegające skurczom macicyJa właśnie z tego samego pwodu.. jeszce ze co jakiś czas trochę mi brzuch twadnieje - to niby te skurcze.. i mam dopochwowa... ewidentnie coś się wczoraj rypnął był jakiś zakręcony to pewnie dlatego. następnym razem jak nic pozostaje mi podpytać![]()
reklama