Nelka85
Fanka BB :)
Nie czytaj internetów. Moje ciążę z in vitro. Też wyczekane.Tak czekałam na ta ciążę i nie mogę sobie poradzić z tym, że głupia grypa może wszystko zepsucpewnie zaczynam juz histeryzowac... ehh ale to silniejsze ode mnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie czytaj internetów. Moje ciążę z in vitro. Też wyczekane.Tak czekałam na ta ciążę i nie mogę sobie poradzić z tym, że głupia grypa może wszystko zepsucpewnie zaczynam juz histeryzowac... ehh ale to silniejsze ode mnie
Czy gorączka wpłynęła jakoś na przebieg ciąży lub na dziecko?Czy są tutaj Panie, które przechodziły grype w 1 trymestrze ciąży? Od wczoraj mam gorączkę ponad 39C, której nie dało się zbic paracetamolem. Niestety w teście wymazowym z nosa wyszła grypa typu A. Po konsultacji z lekarzem POZ biore Tamiflu 75mg i w dalszym ciągu paracetamol. Jest trochę lepiej. Wizytę u ginekologa mam dopiero po świętach.
Czy znacie osoby, które przeszły grypę w tak wczesnej ciazy i wszystko było ok?
To dopiero 7 tydzień![]()
Czy goraczka jakoś wpłynęła na przebieg ciąży lub na dziecko?Czy są tutaj Panie, które przechodziły grype w 1 trymestrze ciąży? Od wczoraj mam gorączkę ponad 39C, której nie dało się zbic paracetamolem. Niestety w teście wymazowym z nosa wyszła grypa typu A. Po konsultacji z lekarzem POZ biore Tamiflu 75mg i w dalszym ciągu paracetamol. Jest trochę lepiej. Wizytę u ginekologa mam dopiero po świętach.
Czy znacie osoby, które przeszły grypę w tak wczesnej ciazy i wszystko było ok?
To dopiero 7 tydzień![]()
Ja może nie miałam grypy, ale tzw grypę żołądkową (9tc) i przeziębienie (20tc). Na usg lekarz widział ogniska hiperechogeniczne w lewej komorze serca. Echo serca płodu wykazało dodatkową strunę rzekomą w tej komorze serca. Córka urodziła się zdrowa i jest zdrowa - niedługo kończy 2latkaCzy goraczka jakoś wpłynęła na przebieg ciąży lub na dziecko?