Stało się nagle, czułam się bardzo dobrze, żadnych boli ani skurczów. Nagle wody i czop mi odeszły. Ostatnio miałam trochę stresów i nerwow mimo, ze starałam sie myslec tylko o malutkiej ale wiadomo, ze o pewnych ciężkich sytuacjach nie da sie nie myśle i może to na to wpłynęło bo w środę byłam Jeszcze na wizycie u lekarza i nic nie wskazywało, że to już za kilka dni. Właśnie przyszedł lekarz i stan malutkiej pogorszył się, zaczęła mieć problemy z oddychaniem i została podłączona pod tlenJejku gratulacje!!! Jak to się stało, że już? Miała jeszcze chwilę posiedzieć! Jak się czujesz?? Fajniutka jest, taka spokojnaSuper, że masz to już za sobą i że z malutką wszystko dobrze!!!
reklama
Idalia B.
Fanka BB :)
Malutka na ładną wagę. Spróbuj zaufać lekarzom, oni wiedzą co robią. Córeczka jest na pewno w dobrych rękachStało się nagle, czułam się bardzo dobrze, żadnych boli ani skurczów. Nagle wody i czop mi odeszły. Ostatnio miałam trochę stresów i nerwow mimo, ze starałam sie myslec tylko o malutkiej ale wiadomo, ze o pewnych ciężkich sytuacjach nie da sie nie myśle i może to na to wpłynęło bo w środę byłam Jeszcze na wizycie u lekarza i nic nie wskazywało, że to już za kilka dni. Właśnie przyszedł lekarz i stan malutkiej pogorszył się, zaczęła mieć problemy z oddychaniem i została podłączona pod tlen![]()
Dziękuję za słowa wsparciaMalutka na ładną wagę. Spróbuj zaufać lekarzom, oni wiedzą co robią. Córeczka jest na pewno w dobrych rękachteraz medycyna tak się posunęła, że jest tak wiele rzeczy, które można zrobić, żeby maluszkowi pomoc. Zakończyła się Twoja ciąża pełna stresów, a malutka jest już na świecie żywa i zdrowa, tylko potrzebuje trochę wsparcia. Odpoczywaj i łap siły by być wsparciem dla niej
![]()
Rogata1298
Właśnie o to wspomaganie w laktacji mi chodziłoLaktator elektryczny umili Ci życie) Każdy ten mililitr na wagę złota
a 1 ml to już więcej niż nasza dawka heparynki
Przyjmujesz dalej heparynę? W jakiej dawce? Forum zaszyfrowało w Twoim wpisie gwiazdkami to co zamówiłaś z apteki, ale domyślam się, że chodzi o Fe mal ti ker
Jeśli tak, to super wybór, mi bardzo pomógł, już od pierwszej zaszetki!\
Też miałam niskosodowąNa porodówce mi nawet podali obiadek - knedle ze śliwkami w słodkiej śmietanie
Naprawdę było dobre
Plastry mielonki zapamiętam na długo haha
Biorę 0,4 już teraz przez 6 tygodni
Ja jutro wychodzę i licze na jakiś dobry obiad w domu żeby trochę się zregenerować
Idalia B.
Kochana jak Ty w domu kebaba wrzucisz, to produkcja mleka ruszy jak w manufakturze, całą neonatologię wykarmiszWłaśnie o to wspomaganie w laktacji mi chodziłodziś narzeczony dowiózł mi ręczny z domu to już inna bajka bo na raz ściągnęłam 4,5 ml a po 1,5 h kolejne 3,5 ml także więcej niż od 5 rano
Biorę 0,4 już teraz przez 6 tygodni
Ja jutro wychodzę i licze na jakiś dobry obiad w domu żeby trochę się zregenerować![]()
Idalia B.
I jak tam dzisiaj?Dziękuję za słowa wsparciatakie wiadomości naprawdę podnoszą na duchu. Ciagle do mnie to nie dociera, ze to już po i ze malutka jest na świecie.
Dzisiaj trochę lepszy dzien, ból po cc pomału pomału mijaI jak tam dzisiaj?Na pewno jest bezpieczniejsza po tej stronie niż w brzuszku, gdzie były ciągłe obawy
![]()
Idalia B.
Spróbuj sobie zaufać, matka nie skrzywdzi swojego dzieckaDzisiaj trochę lepszy dzien, ból po cc pomału pomału mijajutro prawdopobnie nas wypiszą jeżeli wyniki okażą się prawidłowe. Dzisiaj mała już śpi ze mną na sali poporodowej. Mam ogromny stres. Położne bardzo mnie stresują komentarzami ponieważ ja wsystkeigo się boje, nigdy nie trzymałam takiego noworodka itp co chwile słyszę pytania, ze jak będę zajmować się dzieckiem jak wyjdę
zaczęło mnie to bardzo dołować
![]()
Rogata1298
No o wiele lepiejKochana jak Ty w domu kebaba wrzucisz, to produkcja mleka ruszy jak w manufakturze, całą neonatologię wykarmiszI jak Ci idą zastrzyki w pociążowy brzuszek? Łatwiej?
![]()
Produkcja mleka jakoś idzie,wczoraj odebrałam laktator elektryczny i jak na razie za jednym odciaganiem jest to 50-60 ml. Nie powiem ze liczyłam na więcej bo chciałam mrozić ale czekam cierpliwie
reklama
Idalia B.
Bardzo się cieszę!No o wiele lepiejjuż nie muszę uważać gdzie wbijam bo brzuszek taki mięciutki się zrobił
Produkcja mleka jakoś idzie,wczoraj odebrałam laktator elektryczny i jak na razie za jednym odciaganiem jest to 50-60 ml. Nie powiem ze liczyłam na więcej bo chciałam mrozić ale czekam cierpliwie