Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci że wbijalam chyba miesiąc w uda i bez porównania - dużo bardziej boli w uda niż w brzuch. Przynajmniej mnie. Więc nie polecam ud, ale miałam momenty kryzysowe gdzie w brzuch bolało i mi mąż robił w uda (w brzuch się boi
No właśnie bałam się że mogę nie dostać@Marika92 Ja robię zastrzyki cała ciąże + 6 tygodni połogu, ale moja znajoma miała zastrzyki do końca 1go trymestru.
Da się przyzwyczaić, choć czasem boli.. Jestem teraz w 31tc i jeszcze problemów z wkuciem i wlaniem płynu nie miała. Ale możliwe, że dziewczynom porobiły się zrosty. Lekarz mi i nich mówił. Można robić też w udo i ramię, ale nie próbowałam.
@0202olowcia Moja znajoma miała też te zastrzyki zapobiegawczo, bez badań. Była po poronieniach i dostała na w razie co, właśnie do końca 1go trymestru.
@pumelova Ja jestem w 31 tygodniu, puki co wyniki krwi są dobre. Boisz się, że znieczulenia mogą nie dać? Ostatnio się nad tym zastanawiałam![]()
Mój ginekolog mówił też, że troszkę przed rozwiązaniem odstawiny zastrzyki, wspominał też że położy mnie już wtedy do szpitala. No zobaczymy jak to wyjdzie.![]()
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojoj.. I co z nim dalej? Czekać aż się wchłonie?Zrost mi się zrobił![]()