0202oliwcia
Fanka BB :)
Ja rodzilam córkę bez znieczulenia przez ok 9 godzin poród był makabryczny a o bólu nie wspomne znieczulenia nie chciałam i teraz tez nie chce przy czym na pewno chce rodzic SN
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie i takie wypowiedzi mnie motywują że dobrze robię :-)Ja rodzilam córkę bez znieczulenia przez ok 9 godzin poród był makabryczny a o bólu nie wspomne znieczulenia nie chciałam i teraz tez nie chce przy czym na pewno chce rodzic SN
Ja wzięłam heparyne o 22 i urodziłam o 12 następnego dnia, mówili że 12h wystarczy. Aczkolwiek nie miałam zzo ale to wiedzieliśmy na 100% dopiero o 8 rano z powodu plytek a nie heparynyDziewczyny czy Wasz lekarz mówił coś o odstawieniu zastrzyków przed porodem? Bo mój ostatnio uświadomił mi, że znieczulenia przy heparynie nie dostanę chyba, że będzie minimum 24 h przerwy od zastrzyku. No i lipa bo termin porodu to jedna wielka niewiadoma chyba, że zdecyduję się na indukcję..
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom