reklama

Holandia

reklama
A ja miałam sie pochwalić - ale oczywiscie zapomniałam - że udały mi się dziś zakupy w LIDL-u:-D Kupiłam dwa śpiworki w rozmiarze 70cm - żółty i różowy (mam nadzieję, że pleć dziecka mi sie już nie zmieni:-D Do tego kupiłam sobie tunikę (marszczoną gumkami na wysokości biustu i ciązowe spodnie. Niestety spodnie będę musiała odnieść, bo są niewymiarowe jak dla mnie:-D W tyłku są idealne, ale ten wpecjalny wszywany pas na brzuch zakrywa mi całe cycki i nogawki sa za długie o jakieś 5cm:-D Mniejszych nie weznę, bo mi sie cztery litery wraz z brzuszkiem nie zmieszczą :-)

No to super że większość zakupów udana.

Ja też zapomniała napisać że dziś na parkingu w sklepie(znaczy przed sklepem) facet chciał mnie wrobić że mu auto porysowałam drzwiami od mojego auta. Dobrze że ja w kaszę sobie nie dam dmuchać...i otworzyłam delikatnie drzwi i powiedziałam że jakbym porysowała to w innym miejscu był by uszkodzony.
A swoją drogą pewnie bym nie wybrnęła jakby idealnie rysa do miejsca pasowała:baffled:...

Cześć dziewczyny.
Ja też dziś już na chodzie, ale tak w cudzysłowiu...
Wczoraj długo wierciłam sie w nocy, n ie umialam się ułożyć wygodnie do spania i o 2.00 jeszcze nie spałam....
Dzisiaj o 6.00 wstałam zrobić mężowi śniadanie do pracy i chociaż byłam bardzo śpiaca i poszłam się położyc, to do samej 8.00 wierciłam się jak bąk.
Byłam taka głodna, że nijak nie mogłam się zdrzemnąć. A jak wstałam zrobic sobie śniadanie to i od razu przywlokłam laptopa do łożka....
Może jak zombie nie wyglądam, ale i tak czuje sie jakoś dziwnie.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry