Dziewczyny bylam wczoraj na tej rozmowie i oficjalnie zaczelam prace nad doktoratem!! jestem zszokowana ze tak latwo poszlo!! temat pracy bedzie dotyczyl collective intelligence z zastosowaniem neurocomputing'u, jestem tak podekscytowana, ze nie wiem od czego zaczac!!, Krysia nie musi isc do rpzedazkola bo kontakty beda luzne
moge robic swoim tempem i jak tylko mi sie podoba pozmieniac troche temat, tylko ze na razie nie maja dla mnie funduszy, ale obiecali w ciagu roku zalatwic, nie chce tracic czasu i juz sie zabiore do roboty.
Mam jeszcze pod koniec maja spotkanie z profem z uni w Delft, i tam proponuja od razu kupe kasy, ale daleki dojazd i Krysiunia by \byla dluzej bez mamy, strasznie mnie ta druga propozycja kusi bo prof. bardzo znany (jak wczoraj do mnie zadzwonil to myslalam ze spadne z krzesla!!), ale obowiazkow duzo wiecej, wiec chyba zostane przy tym Amsterdamie :-(
Musze powiedziec, ze nie bede juz tak czesto zagladac na BB bo bede bardzo zajeta, i jeszcze ta nauka czytania Krysi, ale postaram sie chociaz 1 w tyodniu ponadrabiac i napisac jak mi idzie. Na razie mam tone ksiazek i artykulow do czytania
Dzisiaj jedziemy do Polski na 2 tygodnie, robimy roczek Krysi!! Juz sie nie moge doczekac!!
Mam jeszcze pod koniec maja spotkanie z profem z uni w Delft, i tam proponuja od razu kupe kasy, ale daleki dojazd i Krysiunia by \byla dluzej bez mamy, strasznie mnie ta druga propozycja kusi bo prof. bardzo znany (jak wczoraj do mnie zadzwonil to myslalam ze spadne z krzesla!!), ale obowiazkow duzo wiecej, wiec chyba zostane przy tym Amsterdamie :-(
Musze powiedziec, ze nie bede juz tak czesto zagladac na BB bo bede bardzo zajeta, i jeszcze ta nauka czytania Krysi, ale postaram sie chociaz 1 w tyodniu ponadrabiac i napisac jak mi idzie. Na razie mam tone ksiazek i artykulow do czytania
Dzisiaj jedziemy do Polski na 2 tygodnie, robimy roczek Krysi!! Juz sie nie moge doczekac!!
i bylo ok schudlam juz 5 kg ale w tym tygodniu zaczelam sie bardzo zle czuc ,mdlosci i ciagle chcialo mi sie jesc,wiec wczoraj kupilam test i wyszly mi dwie kreski nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac
)Milej niedzieli, aaaa Kinia dziekuje za mila rozmowe