Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. A co do laktacji, no to sama wiem po sobie, ze czym czesciej mala pije z piersi to tym bardziej mi mleka naplywa.....z tym ze z tego co opisujesz to u Ciebie chyba bedzie tak samo jak u Poli- tzn. koniec laktacji i butelka no szkoda....a ponoc ciemne piwko jest dobre na laktacje- sprobowac mozna.
)

brakuje mi chyba tego dreszczyku, a przy tym dupku juz nic nie czuje...no moze czasami jest mi jeszcze troche przykro, ale ostatnio mnie z nienacka pocalowal i nic...wrecz przeciwnie.
??? heh na randke bym sobie poszlaKiniu z Toba i Pola zawsze milo jest poskajpowac
Dodzwonilam sie do szpitala,22 czerwca 9:50 wizyta, bede zadrutowana, musze tylko odebrac recepte od lekarza rodzinnego na Mirene i odebrac ja w aptece. Oby to mi pomoglo, inaczej sie wykoncze, albo zaczne produkowac dzieci na sprzedaz bo wtedy sie lepiej czuje w te 9 miesiecy![]()
Ja moge zostac posrednikiem ;-)
Zobaczysz zanij nadejdzie 2011 bedziesz juz mezatka z kilkuletnim stazem 5 dzieci walkami na glowie i bedziesz snuc sie po domu w rozciagnietym i poplamionym szlafroku ;-):-)OFERUJE 100€ prosze o przeslanie fotek.Czy lubi psy??Oddam w dobre rece trzylatka,blondynek,blekitne oczka,ostre zeby,silny jak tur,uparty jak osiol,osmarkany po pas (nie zawsze),je wszystko bez marudzenia,w nocy dobrze spi.;-)
Chetni/e?