• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

O alkoholizmie ciag dalszy....
nasi koledzy wyskoczyli na zakupy do Czech : zdobycz - 85 (!!!) butelek czeskiego piwka.26-28 maja to znowu dlugi weekend w B.,oj bedzie sie dzialo :-D.

reklama
Witam wszystkich po weekendzie.
Natalia- podziwiam 12 godzin w pracy i nie narzekac, nono , to co Ty tam porabiasz? ;-)
Kiniu- co do spotkania to i tak by nie wyszlo, w sobote z samiutkiego rana dostalam @, a wraz z nia wymioty caly dzien i fatalny bol glowy, w niedziele bylo na odwrot szlo ze mnie druga strona......i jestem juz wypompowana :sick:
Ma-Rita, ja mialam mozliwosc zalozenia Mireny na wizycie kontrolnej po porodzie, ale oboje z mezem podjelismy decyzje ze nie, natomiast potym jak sie czuje teraz, kiedy mam dostac @ i kiedy ja mam, a nawet przy owulacji..wiec zdecydowalam sie na te cala spiralke.....wlasnie dzis dzwonie w tej sprawie do szpitala, ale cosik trudno sie do nich dodzwonic :wściekła/y:. A co do laktacji, no to sama wiem po sobie, ze czym czesciej mala pije z piersi to tym bardziej mi mleka naplywa.....z tym ze z tego co opisujesz to u Ciebie chyba bedzie tak samo jak u Poli- tzn. koniec laktacji i butelka no szkoda....a ponoc ciemne piwko jest dobre na laktacje- sprobowac mozna.
Pola- fotosy wspaniale, oj pozadzroscic tak wspanialego wypoczynku, u nas w poblizu basen jest chlorowany a ja oczywiscie uczulona jestem na chlor, przyjdzie mi czekac do wakacji w PL i wtedy wyskoczyc na basen ozonowany z mala. A musze Ciebie pochwalic ze super mama sie zrobilas, pilates, rolki i basen nono ze masz sile na to ( ja na rolkach to pewnie bym sie zabila szybciej niz nauczyla jezdzic :-D)
Missdior- oj weekend dlugi rowniez u nas bedzie, szykuje sie wypad rodzinny znowu, i jak znowu nie wiadomo dokad, ale po malpach nie narzekalam wiec teraz rowniez rodzinka cosik fajoskiego wymysli zapewne.....a wieczorem grilek i winkoo :-)
Kobitki, pochwalcie sie zdjeciami Waszych pociech jak rosna, a Ty Kinia pana Bono nam pokaz :tak:
Spadam leczyc bol glowy, i dalej probowac dodzwonic sie do szpitala -wrrrr.

A tu fotki z malpiego gaju:
Amelka z chrzestnym
c59b6046cb3839af.jpg

2ce37dc0e8b62da7.jpg

malpki byly bardzo blisko
3b7824df73121c9d.jpg

moje ulubione, mama z malym na pleckach
c32d899ae873d5cf.jpg

piekne zdjecia POLA. Malutka jest oooolbrzymia jak na swoj wiek :szok:
Jak chcesz lekcje rolkowania to chetnie udzile.jestem expertem :cool2:
MISSDIOR wpraszam sie na party piwkowe.Chyba wystarczy dla nas? ;-)
PAULINA do ciebie nic nie pisze bo troszke zaskajpczylysmy :elvis:
buzka moje drogie i milego dnia

Kiniu z Toba i Pola zawsze milo jest poskajpowac :tak:
Dodzwonilam sie do szpitala,22 czerwca 9:50 wizyta, bede zadrutowana, musze tylko odebrac recepte od lekarza rodzinnego na Mirene i odebrac ja w aptece. Oby to mi pomoglo, inaczej sie wykoncze, albo zaczne produkowac dzieci na sprzedaz bo wtedy sie lepiej czuje w te 9 miesiecy :eek:

12 godzin w pracy to duzo, ale jak sie robi to co lubi i nie siedzi sie non stop przy biurku to szybko czas leci:) co ja robie w tej pracy....hmmm np srubki i inne zelastwa kupuje, przyjmuje zamowienia z innych dzialow na artykuly biurowe i bhp. na ambitniejsze zakupy jeszcze za wczesnie. oprocz tego zajmuje sie zaladunkiem samochodow i przygotowywaniem dokumentow dla nich, a dokumenty do odprawy celnej to czarna magia...
meza caly czas szukam:tak: brakuje mi chyba tego dreszczyku, a przy tym dupku juz nic nie czuje...no moze czasami jest mi jeszcze troche przykro, ale ostatnio mnie z nienacka pocalowal i nic...wrecz przeciwnie.
paulina a ten chrzestny to wolny:-p??? heh na randke bym sobie poszla:) mam nadzieje ze kiedys z malym wybiore sie do tego malpiego gaju.
pola a basen bardzo fajna sprawa, super ze mala nie boi sie wody i lubi sie pluskac.
dzisiaj moja mama musiala isc do szpitala sie zarejestrowac, do tego samego w ktorym szyli malego, a on poznal to miejsce i w straszna histerie wpadl. do rejestracji nie bylo kolejki a baby kazaly mojej mamie czekac. maly caly czas tak sie wydzieral ze jakas babka wyszla z sekretariatu i opierniczyla te w rejestracji ze z dzieckiem mama czekac musiala....komuna normalnie

Kiniu z Toba i Pola zawsze milo jest poskajpowac :tak:
Dodzwonilam sie do szpitala,22 czerwca 9:50 wizyta, bede zadrutowana, musze tylko odebrac recepte od lekarza rodzinnego na Mirene i odebrac ja w aptece. Oby to mi pomoglo, inaczej sie wykoncze, albo zaczne produkowac dzieci na sprzedaz bo wtedy sie lepiej czuje w te 9 miesiecy :eek:

Paulina czy ty wiesz ze wlasnie odkrylas kopalnie zlota??? Jak bys raz w roku sprzedala jedno dziecie za pare duzych stowek to w krotkim czasie znajdziecie na liscie top 10 najbogadszych ludzi na swiecie.:-):-DJa moge zostac posrednikiem ;-)

NATALAYKA wyglada ze masz ciekawa prace i ciagle w locie.Ja tez takie wole niz siedzenie za biurkiem 10 godzin i wpatrywac sie w monitor blednym wzrokiem.Dobrze ze Cor nie wzbudza juz w tobie wyzszych emocji(tych I LOVE YOU)Jestes mloda piekna,wolna,masz fajna pracke,qurcze nic tylko feministka Cie nazwac :szok::-D Zobaczysz zanij nadejdzie 2011 bedziesz juz mezatka z kilkuletnim stazem 5 dzieci walkami na glowie i bedziesz snuc sie po domu w rozciagnietym i poplamionym szlafroku ;-):-)
Milego dnia !

Oddam w dobre rece trzylatka,blondynek,blekitne oczka,ostre zeby,silny jak tur,uparty jak osiol,osmarkany po pas (nie zawsze),je wszystko bez marudzenia,w nocy dobrze spi.;-)
Chetni/e?

reklama
Nie sprawia mu roznicy,tlucze wszystko z jednakowym zapalem:kota,kury,krolika,to i pewnie psu da rade:crazy::evil:... dzisiaj rano zamordowal kilka mrowek,ktore sie dosadzily do syropu na smarki:szok:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry