Spokojnie, dziewczeta, spokojnie
Szkoda waszych nerwow, nie psujcie sobie tej slonecznej niedzieli, bo nie wiadomo, kiedy trafi sie taka nastepna 
PAULINA-pierdziel wszystko, nie piecz ciast, nie gotuj. Jak cie nawiedzi rodzinka meza zaserwuj koffie i po jednym, suchym herbatniku na glowe i tyle

KINIA-czyzby zwierzyna znowu wkroczyla do akcji???
Szkoda waszych nerwow, nie psujcie sobie tej slonecznej niedzieli, bo nie wiadomo, kiedy trafi sie taka nastepna 
PAULINA-pierdziel wszystko, nie piecz ciast, nie gotuj. Jak cie nawiedzi rodzinka meza zaserwuj koffie i po jednym, suchym herbatniku na glowe i tyle

KINIA-czyzby zwierzyna znowu wkroczyla do akcji???
i super humorem:-).
siedze po nocach i sie przygotowuje
.....ale najważniejsze że juz po wszystkim, wniosek na przyszłość: pierdzielę tę rodzinkę , niech sie spotykaja na urodzinkach, weselach i pogrzebach, żadnych grilów itp. a na urodzinki dostaną jabłecznik lub ciasto śmietankowe z Lidla z zamrażalnika-nie będę im rarytasów serwować, obiad-zamówię chińszczyznę i pocałujcie mnie w zadek.....no more love 
...a dziś burzowo, deszczowo jak zwykle 

....widziałam jak córcia czyta i jeździ na koniku-fajoskie filmiki
.....Ian jak zawsze przystojniaka, nawet we wózku Ikejowskim ;-)

.Przemoklismy do samych gatek, a kiedy wrocilismy do domu,zeby sobie poogladac doroslych biegnacych nasza ulica na 10 km ......przestalo lac,grrrrrrr.....
.
.....zostały nam jeszcze ostatnie zakupy i w drogę w piątek na noc.....oj jak ja się stęskniłam za Polską.
...tralala i do odezwu