ewa lodzkie
555
POLA,ja ide do ALBEDY,zapisalam sie juz w zeszlym roku,ale moj maz mowi,ze niedaleko nas jest Zadkine i tam tez sa kursy od wrzesnia,takze nie wiem teraz gdzie mam isc,wszyscy Polacy jakich tu znam niestety nie uczeszczaja do zadnej szkoly ,bo uwazaja,ze to strata czasu
A jezeli chodzi o te zlobki to mam nadzieje,ze opieka w nich nie jest taka jak w Polsce,moja siostra swojego syna jak odbierala to byl zasikany,zasrany,umorusany i oczywiscie pani zawsze mowila,ze dopiero co zmieniala mu pieluche,oczy mial zawsze takie opuchniete ze szok
,no i skonczylo sie na opiekunce.
JAK WSTAWIC CYTAT WYPOWIEDZI,BO JAK WCHODZE NA CYTAT TO MI POTEM TEN TEKST CO CHCE NAPISAC LECI OD GORY I KASUJE TEN CYTAT

A jezeli chodzi o te zlobki to mam nadzieje,ze opieka w nich nie jest taka jak w Polsce,moja siostra swojego syna jak odbierala to byl zasikany,zasrany,umorusany i oczywiscie pani zawsze mowila,ze dopiero co zmieniala mu pieluche,oczy mial zawsze takie opuchniete ze szok
,no i skonczylo sie na opiekunce.JAK WSTAWIC CYTAT WYPOWIEDZI,BO JAK WCHODZE NA CYTAT TO MI POTEM TEN TEKST CO CHCE NAPISAC LECI OD GORY I KASUJE TEN CYTAT

kolejna kasa w bloto i kolejny tydzien uziemiony, samochod to skarbonka bez dna
bardzo sie ucieszylam z tego zaproszenia podwojnie nawet zwlaszcza ze mam kg do zrzucenia
. Proponuje zalac np.nasze Tatry betonem,od razu nam sie produkt narodowy podniesie;-).