toola
Fanka BB :)
u nas zabkowanie w pelni, dolne czworki wylaza, M naprawia samochod, te ustoerki co blokuja przeglad
ja nie wiem co najpierw w domu zrobic, zawsze mi w sobote pomagal a dzis jestem zdana tylko na siebie, pranie, prasowanie, gotowanie mycie itp :dull:
Ma-Rita zyczymy udanego pobytu w PL
Pola nie nadazam za tym biznesem? macie gabinet lekarski w domu??
missdior nie ma jak to praca w ogrodku, ja moge sobie najwzej pozamiatac balkon z widokiem na wieeeelka budowe na ktorej wykopuja aktualnie male jeziorko, smiejemy sie ze mamy basen pod domem
my sie nie mozemy doczekac przyjazdu moich rodzicow
ostatnio jestem zapracowana, udalo mi sie juz pierwszy algorytm zaimplementowac
wczoraj o 2.00 w nocy moja siec sie zaczela pieknie uczyc :-) cacusnioe mi to wyszlo, w weekend robie nastepna metode czuje watr w zaglach tylko jestem totalnie niewyspana :-(
ja nie wiem co najpierw w domu zrobic, zawsze mi w sobote pomagal a dzis jestem zdana tylko na siebie, pranie, prasowanie, gotowanie mycie itp :dull:
Ma-Rita zyczymy udanego pobytu w PL
Pola nie nadazam za tym biznesem? macie gabinet lekarski w domu??
missdior nie ma jak to praca w ogrodku, ja moge sobie najwzej pozamiatac balkon z widokiem na wieeeelka budowe na ktorej wykopuja aktualnie male jeziorko, smiejemy sie ze mamy basen pod domem

my sie nie mozemy doczekac przyjazdu moich rodzicow

ostatnio jestem zapracowana, udalo mi sie juz pierwszy algorytm zaimplementowac
wczoraj o 2.00 w nocy moja siec sie zaczela pieknie uczyc :-) cacusnioe mi to wyszlo, w weekend robie nastepna metode czuje watr w zaglach tylko jestem totalnie niewyspana :-(
).
Żesz mnie szlag trafia. Ani zimy, ani lata, gdzie mnie kurna przywiało??
.