reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
cześć

aguka
to tak jak ja szukasz jakieś pracy w domu, powiem ci że cięzko coś znalezć

ładnie to tak pisać za plecami:-)

aniahaven nie poradze ci na ten palec nic bo nie wiem

A ja już po zakupkach i papiery pozałatwiałam...
Ufff...a teraz kawka!
Sąsiadka wlaśne wróciła tez z zakupów to kawke wypijemy razem!:-D
Na palec cos sobie kupiłam tzn"na obrzeki" ale przejde sie jeszcze do apteki to mi doradzą na pewno...;-)
Agula ja polecam ci jako prace domową prasowanie!Zrób ulotki i rozrzuć!
Jak sie dobrze poukłada to ci bedą dowozić do domu....:tak:
Sama tak właśnie zaczynam...
Miłego dnia pa.....

Tak przy okazji to kiedys pracowalam w Bredzie ,sprzatalam prywatne adresy, ladne miasto! Aniu a co do prasowania to jaka stawke mozna kasowac?od calosci czy od sztuki lepiej?:-)

witajcie:-)

Agula ja również witam cię serdecznie na naszym forum.:-):-):-):-)

My dzisiaj szykujemy imprezkę....Co prawda główna szykuje na niedzielę i wtedy też będzie tort, ale dzisiaj taki przedsmak...Oli poszła dzisiaj do przedszkola z cukierkami dla dzieci i kazała sobie ubrać najlepszą sukienkę....!:-D:tak::tak:
Dałam pani aparat to potem wrzucę jakieś foty...:-)

Sencilla i Ania a co to za konspiracja????:szok::angry:Zaraz nam tu wracać, albo urządźmy sobie czat na skype....!!!!!!:happy:;-)

Anetko, Beauty i Niunia jak samopoczucie u was???

Ja osobiscie uwazam ze od godziny najlepiej...
Jak jesteś dobra w prasowaniu to ludzie tez zadowoleni...:-D
Breda ładna masz racje...a dawno temu tu pracowałaś?
Ja tez kiedys sprzątałam na domach...;-)

Cześć dziewczynki!
Ja teraz sobie kawke popijam i próbuje coś naskrobać.
Wczoraj był ten gościu od mieszkania i ma na tej samej ulicy troszke wieksze z ogrodem,ale musimy czekać ,aż sie lokatorzy wyprowadza. On sam nie wie kiedy to nastapi,boumowa sie im nie konczy,tylko sa jakies problemy z nimi.A poza tym on nie wie w jakim stanie jest to mieszkanie i czy remont nie bedzie potrzebny.Wiec jeszcze zostajemy na strych smieciach.:zawstydzona/y:
Ja tez pracowałam w bredzie ponad rok,na sprzataniu.Moja siostra tu rozdawała uotki o sprzataniu i prasowaniu.Rozdała chyba z 500 i ani jednego tel nie było:no:.Nie wiem dlaczego ,bo w bredzie kolezanki tak zdobyły prace.
Biore sie za jakies porzatki, wkoncu jutro weekend:-)
A! ania karnemelk jest dobry na stłuczenia:-)

Ostatnia edycja:
juz bedzie ze 3 lata temu, ale mialam bardzo fajne rodziny, wlasnie zabieram sie za pisanie ogloszenia, a mozna zapytac dziewczyny co wy porabiacie? pracujecie czy siedzicie w domu z dzieciaczkami?

ja też sprzątałam na chatach szkoda było mi odchodzic od nie których rodzin bo bardzo się z żyłam z dwoma rodzinami ale na szczęscie cały czas kontakt utrzymuję:-)
aniahaven a ile bierzesz od godziny jak mozna spytać?
i czy wszystko prasujesz np . pościel i td....
ja mam zrobione ulotki jeszcze tylko mi zostało rozrzucic po mieszkaniach.
ale ja myśle że to nie wypali, :crazy: tu jest małe miasteczko i nie wiem czy sprzątania by wypaliły a co powiedzieć prasowanie.

a ja poszłam z małym na spacer i zaczęło lać więc stanełam pod daszkiem i stałam z 15 minut i nie przestawało. wiec zarzuciłam reklamówkę na nogi Sebcia żeby bardzo nie zmokły i szybko do domu.
smutno jak ma byc taka pogoda cały czas:baffled::baffled::baffled:

reklama
nie jestem pewna ale napisze 10 ,moze w Amsterdamie znajda sie chetni,i bede prasowac wszystko jesli trafi sie jakis chetny.

Ile ma Twoj Sebus? rodzilas w Holandii?

Do góry