reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Witam Was
Sencilla narazie się wstrzymam z gastouder, bo nie mam pojęcia gdzie znajdziemy mieszkanie:confused::confused:, a nie chcę za dużo Oliemu mieszać.
olgunia :szok::szok::szok: już się boję ile nam przyjdzie dopłaty:confused::confused:, mamy 2-poziomowe mieszkanie i płacimy zaledwie 103e, więc pewnie dopłata będzie spora:szok::szok::szok:, ale mam nadzieję, że nie tak spora jak Twoja:szok::szok::szok:
Aniu z tą pracą to Ci się udało:tak:. Ja dzwoniłam kilka razy pod ogłoszenia sprzątanie, ale z powodu tego, że chciałam zabierać ze sobą Oliwera Panie mi odmawiały niestety:-(
Aniu pochwal się przepisem na makaron w sosie truskawkowym:tak:. Ostatnio chodzę jakaś taka:crazy:... nie wiem jak ja czytałam, że przeczytałam o Twoim kręgosłupie a nie palcu:-D:-D:-D
Agula pytałaś co porabiamy, czy pracujemy... ja jestem w domciu z Olim, Niko chodzi do szkoły:tak::tak::tak:, ale chyba czas już pójść do pracy:-D

Dzieciaki usmarkane znów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i mnie też wzieło:-(, ale dałam radę i całą chatkę dziś posprzątałam:-), a nawet na pół obiadek na jutro zrobiłam:tak:
Miłego weekendu:-)

reklama
Anetko!

Nic nie szkodzi z tym kregosłupem...on tez mi czasem dokucza!:-D
Przepis na makaron jest prosty - makaron ugotować /kształt jaki chcecie/ i do tego świeże truskawki ugnieść widelcem albo zmiksować,dodać cukier i śmietankę gestą albo jogurt truskawkowy jak zapomnicie kupić!:sorry2:
Makaron polać sosem i gotowe!:-D
Olgunia no to nie wesoło macie...ciekawe czy my tez bedziemy doplacać...:baffled:
Odpukać lepiej...
A małemu coś siadło na żołądku i wymiotował dwa razy...i padł utulony w ramionach mamusi.Biedaczek....
Ja nie miałam problemu z dzieciakami,bo pracowałam tam w ciązy i po niej...Tak że tamten dom jak nasz drugi...
Dzieciaki znaja każdy zakamarek a i oni traktuja je jak swoje dzieci...:tak:
Do jutra babeczki...Spokojnej nocki!

arek wrócił i porównał to wszystko i u nas tak wygląda jak by była tylko jedna taryfa bo dziennej mamy 10.000kw a nocnej 230kw. więc to na głupi rozum nie pasuje :angry:
a kiedys był facet i tam przy liczniku grzebał i pewnie sie zepsuł :baffled:
nie wiem czy to można teraz sprawdzic ? jakoś i poprawic te ceny bo to jest bardzo duzo.
wie któraś może jak to jest?

Hej dziewczyny!

No i imprezka nam sie udała..Coprawda w kameralnym gronie, zle Oli bardzo sie cieszyła....!

Aniu dziękujemy za życzenia! ;-);-):-)Nikt więcej nie pamiętał....:-:)-:)no:

Zaraz wstawię fotki tylko wrzuce je na fotosika...

Czesc Dziewczyny! Po pierwsze fajnego weekendu!:-)Jak znajdziecie chwilke to zerknijcie na strone Thuiswerk.nl, nie wiem czy to moze byc cos ciekawego czy moze jakas sciema,moze ktoras z Was zna lepiej holenderski odemnie ale nie wiem czy oni wymagaja jakiejs wplaty miesiecznej? Bo tak mi sie wydaje ze to moze byc pomysl na zarobienie jakichs pieniedzy , sory ze ja tak w weekend o pracy ! dajcie znac jak znajdziecie chwilke zeby to zobaczyc! :-)

Witam weekendowym rankiem :-D

U nas póki co swieci piękne słoneczko, ciekawe jak będzie później?
Biore się zaraz za śniadanko i w południe mnkniemy do szkoly, swoją drogą biedne to moje dziecko 6 dni w tyg szkoła szkoła i szkola :baffled:.Na szczęscie rozpoczely sie wakacje jesienne to troszke sobie poleniu****emy:-D

Pauka ucałuj Oliwke od forumowej ciotki z okazji urodzinek :-)

Olgunia,tyle az dopłaty macie? Za jaki to jest okres? Strasznie dużo, to jest tylko za czas kiedy Wy tam mieszkacie? Jeżeli podejrzewacie ze z licznikiem jest coś nie tak to na pewno najpierw trzeba to zgłosić, jeśli się potwierdzi to być moze bedzie można jakoś negocjować czy reklamować rachunek...

Agula , ja ci nie pomogę bo moj holenderski jest... własciwie to nie ma takiego poziomu na jakim on jest :-D

Zmykam ,bo słysze ze maly albo meble przestawia albo demoluje pokój :rofl2:

Hej dziewczynki! u nas dziś nie za ładnie na polu,aż wychodzić się nie chce:no::no:.W domu ciemno jak wieczorem:wściekła/y:.
A tu terza do sklepu dymać,po jakieś miesko na obiad:tak:.A ja mam smaczki na ptasie mleczko i prince polo!!
My dziś robimy przemeblowanie w domu ,bo trzeba łóżeczko rozłozyc:tak:.Już nie moge sie doczekac:-):-).
Wszystkiego naj dla malutkiej solenizantki:rofl2::rofl2:.
Agula ja tez nie umiem holenderskiego.
Ania ja dopiero bede pic kawe!pozno wstaje jak tylko moge:-).Super Ci sie trafilo z ta praca,tylko pozazdroscić;-)
Oki ide postawic wode ,bo trzeba sie do obiadu brac:tak:
Miłego dzionka:happy2::happy2::happy2:

reklama
Witam
Pauka bardzo Cię przepraszam.... jakoś ostatnio chodzę zakręcona i zupełnie mi to umknęło:-(
Wszystkiego najlepszego dla Twojej córci z okazji urodzinek, spełnienia marzeń:tak:
Paulinko dla Twojej córci również wszystkiego najlepszego... o ile dobrze pamiętam:confused:
My nadal zasmarkani:wściekła/y:

Do góry