reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Gdzie wszystkich wywiało? Ja właśńie wróciłam z ikei.
Piję mleczko, wcinam bułęćzkę, ide pod prysznic i uciekam do wyrka, bo jutro czeka mnie dzien wędrowania po sklepach z teściową :-)
No i wizyta w Prenatal obowiązkowo, bo chce kupić podgrzewacz do butelek, który można używać też w aucie.

Do jutra, spokojnej nocki życzę.

No jestem i ja!
Ale po dzisiejszej charówce w kuchni to mam dosyć.....:baffled:

Aha i muszę sie pochwalić, że egzamin wewnętrzny już za mną...!:-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny za te komplementy, a jak tak dalej pójdzie to "urosnę w piórka";-);-);-)Oli, jak same widziałyście, królowała!!! Wstawię jeszcze późnej inne zdjęcia....

Witam!

Ann patrząc na godzinę o której wstawiłaś tą foteczkę stwierdzam że sie na drugi bok przewracałam!:-DPodziwiam cię za nocny tryb życia i oczywiście gratuluję kreseczek!
Ja też już nie pracuje - więc oficjalnie Święta się zaczęły!!!
Pauka twój aniołek obłędny:tak::-) i tez oczywiście powinszowania egzaminu!:-D
Oby tak dalej...
U nas dzieciaki już na nóżkach...a ja biorę się za sera mielenie;-)!
Agasta jeszcze nigdy nie spotkałam kobiety jak ty....i dołącze sie do pytania Natki!:sorry2:
Oczywiście wszystkim rannym ptaszkom serwuje kawusie!:-D

Dzień doberek,
ja dopiero zwlekłam się z łóżka i powiem wam że prawie całą noc przespałam, pomijając pobudki na sikanie i wychodzenie do pracy mojego lubego.

Pauka gratuluję zdania wewn. egzaminu!

Oczywiście będę karmić piersią, jak się będzie dało, to chcę do 6 miesiąca minimalnie, ale od 3 miesiąca (póki co ;-) ) wracam do pracy, więc podgrzewacz do butelek się przyda :-) np. teściowej bo ona będzie bawić 1 dzień w tygodniu :-D A że planujemy wyjazd na wakacje i święta do pl, no i w między czasie odwiedziny rodzinki która rozsypana jest po całej Holandii, to trzeba się zaopatrzyć w taki, z którego będzie można korzystać w aucie. Więc jak już będę kupować to porządny, żeby bez sensu 2 razy nie wydawać.

Zmykam bo trochę mi sie zaspało a czas mnie. Między 10 a 10:30 będzie u mnie teściowa i jedziemy do Zwolle na zakupy :-D A ja jeszcze w piżamie siedzę i jem śniadanko :-D

reklama
dobry dzień
ja tylko na chwilkę zanim poźniej w ferworze walki zapomnę...
widze ze przygotowania swiąteczne ruszyły pełną parą... u nas też a co za tym idzie znacznie mnie czasu na komp...
pewnie zajrzę tu po Nowym Roku to bedę miała co poczytać
a tymczasem życze Wam i Waszym maluszkom oraz Waszym facetom

WESOŁYCH ŚWIĄT

69307efd1b9fed0d.jpg

4f77968e5b1a20c8.jpg

Do góry