reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

TWARDZIELKA podziwiam, postaramy sie jak najszybciej no i nareszcie poznalismy plec wiec nie bedzie juz takich problemow z upominkami hehe jak ostatnio bo musialo byc neutralne.Zdzwonimy sie kochana.A tymczasem DOBREJ PIERWSZEJ WSPOLNEJ INACZEJ NOCKI ZYCZE buzka</p>
Kobietki patrzcie,podziwiajcie i bierzcie przyklad papatki i milej nocki

reklama
Agasta ogromne gratulacje :-) Córcia śliczniutka :tak: niech się zdrowo chowa :-):tak:

Sencilla spóźnione,ale szczere życzenia urodzinowe, wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń :-)

Agasta, pieknosci!! Gratuluje serdecznie! Piekne imie wybraliscie. O plci nie wiedzieliscie do dnia urodzin, tak? zycze Wam wiele pieknych, dobrych chwil. Niech Wam sie dzieciatko zdrowo i spokojnie chowa. I wszyscy klaszcza w rece, bo jest o jedno dziecko wiecej! :tak:

Agasta przesliczna coreczka GRATULUJE!!!!! no cudo, niech zdrowo rosnie:-)
Bardzo szybko Ci to poszlo, trzask prask i juz jestes po porodzie i taka pieknosc juz na swiecie mi to sie ciagle wydaje ze to trwa taki porod i trwa a ty to tak szybko zalatwilas no jeszcze raz gratuluje !!!!!!
Dobrej nocki zycze juz teraz w komplecie :-):-D

Kochane, dziekuje za wszystkie zyczenia!!

A oto fragment z naszego swietowania-koledowania (Marys, ja i moj grajacy maz.Ja tez sie udzielalam pianistycznie,ale nie jest to uwiecznione):

Dzień doberek!

Ja już spać nie mogę:no: a wczoraj to mnie tak powaliło wieczorem jakby mi coś usypiającego podali!:-D
I sobie teraz konsumuję śniadanko w samotności bo reszta śpi na górze...:tak: Sencilla o tym że ty pianistycznie uzdolniona jesteś wiedziałam ale że twój mąż taki muzykalny to mnie zaskoczyłaś!!!:szok::szok::-D
Widać że atmosfera super a Maryś aż rwie się do tańca...:tak:
Suuuper!!!!!!

Moje drogie rok się kończy - czas refleksji i przemyśleń...i zabawy oczywiście!
A wy co zaplanowałyście na dzisiaj?:rofl2:
Kawkę oczywiście też już podaje;

Aniu, ale z Ciebie ranny ptaszek!! :szok::-D I od razu w dobrym humorze.. Brakowalo mi Ciebie, kochana! Co z internetem, juz dobrze?
Moj maz to w ogole jest wszechstronnie uzdolniony :tak: A jesli chodzi o muzyke, to gra na skrzypcach, gitarze i pieknie spiewa. Ach ;-) Trafilo sie slepej kurze ziarno (mam na mysli siebie) :-D:happy::blink::-)
Dzien dobry, kochane!
Wszystkiego pieknego dla Claudii z okazji ukonczenia 1 dnia zycia :happy:

reklama
Do góry